Afşin Baro Temsilciliği tarafından Ramazan ayı münasebetiyle İftar programı düzenlendi.

Afşin’de görev yapan avukatlar ve aileleri baro tarafından düzenlenen iftar yemeğinde buluştu

Pasha Restoranda gerçekleşen iftarın ardından bir açıklama yapan Afşin Baro Temsilcisi Mehmet Turan, bu tür organizasyonların birlik ve beraberliğe katkı sağladığını belirtti.

Afşin Baro Temsilcisi Mehmet Turan, her yıl Ramazan ayında geleneksel hale getirdikleri iftar yemeğini vermenin gururunu yaşadıklarını belirterek, Ramazan ayının dünyaya, Ortadoğu’ya ve ülkeye barış, kardeşlik ve sevgi getirmesini temennisinde bulundu.

Turan, “Ramazan vesilesiyle iftarlarda birlikte olmak gerçekten bizler içinde ayrı bir anlamlı. Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz iftar programını inşallah bundan sonrada sürdürmeye devam edeceğiz. Ramazanlar paylaşma açısından, birlikte kaynaşma açısından bir vesile. Bu vesileyle hepinize hoş geldiniz diyor teşekkürlerimi sunuyorum.” Dedi.

Kahramanmaraş Baro Başkanı Vahit Bağcı ise, Ramazan ayının birlik, beraberlik, kaynaşma ve dayanışma ayı olduğunu kaydetti.

Bağcı, “Bu güzel Ramazan ayında sizlerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Geçen yılda yine buradaydık. Sayın Kaymakamımıza ondan bahsettik kendilerine teşekkürlerimizi sunduk. İki senedir burada ve 2 senedir bizleri yalnız bırakmadı. Ramazan ayı birlik beraberlik, kaynaşma, dayanışma ayı. Afşin’de de meslektaşlarımın Adliye camiası arasında bunu en iyi şekilde görmekteyiz. İnşallah bu şekilde devam eder. Ben katılımınızdan dolayı değerli meslektaşlarıma, hakimsavcılarıma ve Afşin Kaymakamımıza çok teşekkür ediyorum. Ailelerinizle birlikte sağlıklı, huzurlu bir Ramazan ve akabinde bayram temennisinde bulunuyorum. Hepinizi Allah’a emanet ediyorum.” Açıklamasında bulundu.

Pasha Restoranda düzenlenen iftar yemeğine, Afşin Kaymakamı Ali Edip Budan, Kahramanmaraş Baro Başkanı Av. Vahit Bağcı, Afşin Adliyesi’nin hakim, savcı, avukatları ve aileleri katıldı.

Editör: Haber Merkezi