Afşin Baro Temsilcisi Avukat Mehmet Turan, Kahramanmaraş'ta gerçekleştirilen Baro Başkanlığının Olağan Genel Kurulundaki delege seçiminde Afşinli Avukat Murat Bozkurt'un Türkiye Barolar Birliği Delegesi seçildiğini söyledi.

Avukat Bozkurt'un Türkiye Barolar Birliğinin Olağan Genel Kurulunda Afşin'i temsil ederek seçimde oy kullanacağını ifade eden Afşin Baro Temsilcisi Turan, Bozkurt'a görevinde başarılar diledi.

Afşin Baro Temsilciliğinde seçim sürecinin sona erdiğini ifade eden Turan, iki yıl boyunca adliye ve kamu ile avukatlar arasındaki bir köprü vazifesi görevini layıkıyla yapmaya devam edeceğini belirtti.

Kendisine olan teveccühten dolayı teşekkür eden Turan, şunları söyledi:

" Afşin Baro Temsilciliğinin Olağan Genel Kurulunu geride bıraktık ve seçim sonucunda meslektaşlarımızın desteğiyle 2 yıllık temsilcilik görevi bize tevdi edildi. Meslektaşlarıma teveccühlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. İki yıl Afşin’de Baro temsilciliğini yürüteceğiz.

Bu vesileyle Afşin’imizden 2018yılında Türkiye Barolar Birliğine Avukat Murat Bozkurt arkadaşımız seçildi. Türkiye Barolar Birliği başkanını seçecek olan kongre delegelerinden biriside Afşinli olacak. Buda bizim için güzel bir haber. Baro temsilciliği adliye ile avukatlar arasında bir köprü vazifesi, vatandaşlarımızın avukatlara açılan bir vitrindir. Bu açıdan kamuoyunun bundan sonra avukatlarla ilgili bir problemi, sıkıntısı olduğunda bizi bulmaları, hukuki noktalarda avukatlarla ilgili her türlü konuları bizimle paylaşmaları mümkün. Bu vesileyle herkese adaletli günler diliyorum."

Editör: Haber Merkezi