Ticaret ve Sanayi Odası, hizmet binasının yapımında emeği geçen müteşebbislere teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Can, ziyaretler kapsamında gazetemizi ziyaret ederek Eshab-ı Kehf figürlü teşekkür plaketi verdi.

Ziyarette konuşan Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can, “Bilindiği üzere Afşin Ticaret ve Sanayi Odası olarak modern bir hizmet binasını Afşin’imize kazandırdık. Hizmet binamızı yapmak için kollarımızı sıvadığımızda Afşin'li müteşebbislerimizin hepsinden gerekli desteği aldık. Hizmet binasının faaliyete geçmesinin ardından, hem Eshab-ı Kehf’imizi tanıtmak, hem de emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür etmek için Eshab-ı Kehf figürlü plaket takdim ediyoruz. Ziyaretlerimizde ayrıca Afşin’in problemleri ve çözüm yollarıyla alakalı üyelerimizle görüş alışverişinde bulunuyoruz” açıklamalarına yer verdi.

ATSO olarak Afşin’de güzel işler yapan herkesin arkasında durduklarını belirten Can, “ Afşin’imizde yeni işyeri kuran ve işyerini değiştiren arkadaşlarımızın ofislerine, bürolarına giderek hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz, plaketlerini takdim ediyoruz ve güzel hizmetlerinden dolayı teşekkür ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Afşin’imize faydalı olan, ilçemizi bir adım daha ileriye götürmek için yapılan her hizmet ve işi sonuna kadar desteklediğimizi ayrıca belirtiyoruz” dedi.

“Afşin’de zoru başardık”

Afşin Ticaret Odası yeni hizmet binasının çok az bir bütçeyle yapıldığına dikkat çeken ATSO Başkanı Can, “ Afşin’de zoru başarmanın sevincini ayrıca yaşıyoruz. Afşin’de birlik, beraberlik zor denilen yerde Ticaret Odası olarak 30 bin TL gibi bir parayla hizmet binası yapmak için çalışmalara başladık ve 2 milyon TL değerindeki hizmet binasını Afşin’imize kazandırdık. Bütün üyelerimiz ve Afşinli işadamlarımız bu konuda sonuna kadar destek oldu. Hizmet binamız için destek istemek üzere gittiğimiz bütün kapılar sonuna kadar açıldı ve herkes elini taşın altına koydu. Desteklerini esirgemeyen bütün Afşin sevdalısı arkadaşlarımıza Yeşil Afşin Gazetesi aracığıyla teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

ATSO Başkanı Can, açıklamasını şöyle sonlandırdı:

“ Bu noktada üyemiz olan ve Afşin’in önde gelen basını Yeşil Afşin Gazetemizi ziyaret ettik. Afşin Ticaret ve Sanayi Odası’na desteklerinden dolayı ve Eshab-ı Kehf’in tanıtımı noktasındaki çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.“

Daha sonra açıklama yapan Yeşil Afşin Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ömer Kösebalaban, ziyaretten dolayı ATSO Başkanı Bekir Sıtkı Can’a teşekkür ederek, Ticaret ve Sanayi Odası olarak bölgeye daha güzel hizmetlerin kazandırılmasına vesile olacaklarına inandıklarını kaydetti.

 

Editör: Haber Merkezi