Afşin Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Bekir Sıtkı Can ve Yönetim Kurulu Üyeleri, yeni binasında hizmet vermeye başlayan Afşin Sosyal Güvenlik Kurumunu ziyaret etti.
Afşin Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Bekir Sıtkı Can ve Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyeleri, hizmete yeni başlayan Afşin Sosyal Güvenlik Kurumunu ziyaret ederek SGK Afşin Merkez Müdürü Mustafa Kaynak'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyarette konuşan Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can, "Bugün geç kalan bir ziyareti tamamladık. Afşin Sosyal Güvenlik Kurumuzun hizmet binası tamamlandı ve Afşin'e hizmet etmeye başladı. SGK İlçe Müdürlüğümüzün Afşin'e kazandırmış olduğu bu tesis gerçekten takdire şayan bir hizmet oldu. Yeni hizmet binasında yapılan işlemlerin halkımıza olumlu bir şekilde yansıyacağını düşünüyoruz.  SGK Afşin Merkez Müdürü Mustafa Kaynak'ın ve eski SGK Afşin Merkez Müdürü Nevzat Akbaba'nın bu noktadaki gayretlerini takdirle karşılıyoruz. Afşin gelişmekte olan bir ilçe ve bu boyutlarda da bir hizmet binasında ihtiyacı vardı. SGK hizmet binamızı ilçemize kazandırılmasında emekleri geçen siyasilerimize, bürokratlarımıza teşekkür ediyorum. Bu hizmet binasının Afşin'e hayırlara vesile olmasını diliyoruz ve güzel hizmetler çıkmasını temenni ediyoruz." açıklamasında bulundu.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren SGK Afşin Merkez Müdürü Mustafa Kaynak, "Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Bekir Sıtkı Can ve Yönetim Kurulunun ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bilindiği üzere 1 Aralık 2014 itibariyle Afşin Sosyal Güvenlik binamıza geçtik ve halkımıza hizmet etmeye başladık. Hizmet Binamız 1200 metre kare alandan oluşmakta ve 3 katlıdır. Şuanda 13 personelle hizmet vermekteyiz. İnşallah ilerleyen noktalarda daha iyi hale gelmesini umuyoruz. Bu hizmetin Afşin'e kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Afşin'e yakışan bir hizmet binasıyla halkımızın karşısına çıktık ve en güzel şekilde hizmet vermeye çalışıyoruz. Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Bekir Sıtkı Can ve Yönetim Kurulunun ziyaretlerinden  ve desteklerinde dolayı teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.
Editör: Haber Merkezi