Afşin Atatürk Ortaokulu İdareci ve öğrencileri, Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can’ı ziyaret etti.

10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anma etkinlikleri kapsamında Afşin Kaymakamlığı Konferans Salonu’nda bir program düzenleyen Atatürk Ortaokulu öğrencileri, Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can tarafından ağırlandı.

Düzenlenen programdan etkilenen Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Bekir Sıtkı Can, ilk kez bu kadar etkileyici bir programda bulunduğunu belirtti.

Can, “Biz şimdiye kadar Afşin Ticaret ve Sanayi Odası olarak birçok konuk ağırladık ama bugünkü misafirlerimizin manevi değeri çok yüksek. Malumunuz 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 79. Yıl dönümü dolayısıyla bir program düzenlendi. Düzenlenen programda Atatürk Ortaokulu’nun hazırlamış olduğu gösterileri seyrettik. Ben okul yıllarımdan beri 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk anma programlarına katıldım. Fakat bugüne kadar hiç bu kadar etkilenmemiştim. Bende istedim ki o güzel programı bize hazırlayan okul idarecilerimizle ve öğrencilerimizle bir ziyaret gerçekleştirelim, onları misafir edelim dedik.Bizi ayrı bir atmosfere götürdüler.   Sağ olsunlar bizleri kırmadılar geldiler. 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 79. Yıl Yıl dönümü dolayısıyla programı hazırlayan okul idarecilerimize, öğretmen arkadaşlarımıza özelliklede öğrenci kardeşlerimize çok teşekkür ederiz. “açıklamasında bulundu.

Afşin Atatürk Ortaokulu Müdürü Şahin Yıldız, Afşin Atatürk Ortaokulu tarafından yapılan etkinlikler dolayısıyla sivil toplum örgütlerinin ve kurum ve kuruluşların vermiş olduğu destekten dolayı gurur duyduğunu söyledi.

Yıldız, “Bugün Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can bizi makamında ağırladı. Vermiş olduğu destek bizleri gerçekten duygulandırdı. Sivil Toplum Örgütlerinin ve Kurum ve Kuruluşların bizlerin yanında olduğunu bilmek gurur verici. Bugün bizleri ağırlayan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Sıkı Can’a teşekkür ediyoruz. “ifadelerini kullandı.

Ziyaret sonunda Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can, okul idarecilerine ve öğrencilere plaket takdiminde bulundu.

Editör: Haber Merkezi