ATASAY Kuyumculuk tarafından Türkiye genelinde 11., Elbistan’da 4. defa gerçekleşecek 5 günlük Altın & Pırlanta Çadırı bugün açılıyor. Elbistan ATASAY Kuyumculuk İşletme Sorumlusu Mehmet Kıvanç, Elbistan’da geleneksel olarak dördüncü kez gerçekleşecek olan organize hakkında yaptığı açıklamada, birçok üründe özel indirimler olacağını söyledi.

Kıvanç, “ATASAY Altın ve Pırlanta Çadırı etkinliğini her yıl Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde ve illerinde hayata geçiriliyor. Elbistan ATASAY olarak girişim ve çabalarımız sonucu bu güzel organizeyi dördüncü defa müşterilerimizden gelen yoğun talepler üzerine bu yılda Elbistan’a taşıyoruz. Elbistan’da Altın & Pırlanta Çadırı Günlerini başlatıyoruz.

14 Ekim 2020 Çarşamba gününden itibaren yüzlerce ürünümüzü satışa sunacağız. 14-15-16-17 ve 18 Ekim tarihlerinde bu organizasyonu Elbistan halkı ile bir kez daha yaşayacağız 14 Ekim 2020 Çarşamba gününden itibaren Uzun Çarşı’da işletmemiz önünde kuracağımız Altın & Pırlanta Çadırında bini aşkın ürün yer alacak. Bu organizeye tüm Elbistanlıları ve müşterilerimizi davet ediyorum. Elbistan, ATASAY Altın ile tam 5 gün altın bayramı yaşayacak. Müşterilerimizi, Elbistan ve bölge halkını altın ve pırlanta indirimlerinden faydalanmaya davet ediyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi