Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Sayim Ata ve ekibi, Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen’i makamında ziyaret ederek, ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Sayim Ata, Ekinözü ziyareti sırasında Belediye Başkanı Nursi Çeleğen ile bir araya geldi.

Ekinözü’nde yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Nursi Çeleğen, ilçenin en önemli gelir kaynakları arasında yer alan içmelerin yeni baştan düzenlenmesi amacıyla bir dizi çalışmalar yaptıklarını ifade ederek, ilçenin ekonomisine katkı sağlamak istediklerini söyledi.

Ekinözü genelinde yapılan çalışmalar ve büyükşehir ile birlikte yürütülecek projeler hakkında da bilgi veren Başkan Nursi Çeleğen, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile uyum içinde hareket ettiklerini söyledi.

Göreve geldikleri ilk günden itibaren ilçe esnafı ile bir araya geldiklerini ve içmeler sezonunun hazırlıklarına başladıklarını dile getiren Çeleğen, “Ekinözü ilçemizin en önemli gelir kaynağı, 3 ayrı noktadan çıkan şifalı sulardır. Yaz sezonunda ilçemizin nüfusu kat kat artmaktadır. Ekinözü’ne gelen misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamak amacıyla esnaflarımızla sık sık bir araya geldik ve yapmamız gerekenleri görüştük. Esnaflarımızdan isteklerimizin yanı sıra bizde belediye olarak üzerimize düşeni yapmak için kolları sıvadık. İlk olarak büyük, orta ve aşağı içmelerde geniş çaplı düzenleme çalışması yaptık. Gelen misafirlerimizin temiz bir ortamda şifa bulmalarına imkan sağladık. Şimdi ise büyükşehir ile birlikte yapacağımız projeleri hayata geçireceğiz. İnşallah Ekinözü ilçemiz bizim dönemimizde birçok hizmet alacak. Ziyaretlerinden dolayı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Sayim Ata ve ekibine de teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyarette yer alan Elbistan Belediye Başkanı Durmuş küçük ise, Ekinözü ile komşu ilçe olduklarını ifade ederek, yapılacak çalışmalarda Elbistan Belediyesi olarak destek vermeye hazır olduklarını söyledi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Sayim Ata ise, büyükşehir belediyesinin ilçelerdeki çalışmalara büyük önem verdiğini ifade ederek, kendi birimi ile ilgili hizmetlerin tamamlanabilmesi için çaba harcayacaklarını söyledi.
Editör: Haber Merkezi