Afşin Belediyesi, ilçenin en büyük mezarlığının ihata duvarını yenileyerek, giriş kapısına ise özel bir proje ile yeni bir görüntü kazandıracak.

Afşin Belediyesi Fen İşleri Müdürü Fatih Demir, Afşin Asri Mezarlık Mezarlığı’nın güzel bir görüntüye kavuşturulması için çalışma yaptıklarını belirtti. 

Fen İşleri Müdürü Demir ayrıca sözlerinde şu ifadeleri kullandı,” Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Fatih Güven’in Talimatıyla çalışmalarımıza başladık. Burada asri mezarlık çevresinde revak duvar çalışmaları yapılarak görünümü güzelleştirilecek. Mezarlık içerisindeki çapalama sürme işlemleri gerçekleştirildi ve ayrık ekimleri yapıldı. Ekilen ayrıklar önümüzdeki günlerde yeşerecek asri mezarlığın bazı bölgelerinde ağaçlandırma çalışmaları yapıldı. Yapılan revak çalışmalarında da duvarlar özel taşlar veya güzel görüntü oluşturan materyallerle kaplanacak. Ayrıca Asri Mezarlığı’nın giriş kapısını özel bir proje ile yeniden yapıyoruz. Çalışmalar kısa zamanda tamamlanacak ve mezarlığımız yeni çehresine kavuşacak” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi