Çalışma Bölge İşkur Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Aslan, MHP Afşin İlçe Başkanı Ersal Koç'u ziyaret etti.
4 Ocak Pazar günü yapılan Milliyetçi Hareket Partisi Afşin İlçe Teşkilatının Olağan  Kongresinde Başkan seçilen Ersal Koç'a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Çalışma Bölge İşkur Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Aslan, MHP Afşin İlçe Başkanı Koç'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyarette konuşan Aslan, " 4 Ocak Pazar günü Milliyetçi Hareket Partisi Afşin İlçe Teşkilatının Olağan  Kongresi gerçekleştirildi ve Ersal Koç başkanlığa seçildi. Öncelikle Ersal Başkanımıza yeni görevinin hayırlı olmasını diliyorum. Ersal Bey'in bölgede birleştirici güç olacağına ve Afşin'de güzel işler yapacağına inanıyorum. Bundan sonraki süreçte MHP Afşin İlçe Başkanımız Ersal Bey'e ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diliyorum." şeklinde konuştu.
Daha sonra konuşma yapan Başkan Koç, " Çalışma Bölge İşkur Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Aslan Bey'e ziyaretinde dolayı teşekkür ediyorum. MHP Afşin İlçe Teşkilatının Olağan Kongresini yaptık ve delegelerimiz bu göreve beni layık gördüler. Bundan sonra hep beraber çalışacağız, birlikte yöneteceğiz ve birlikte karar vereceğiz. Bir ve beraber olmak için üzerimize düşen görevleri sonuna kadar yapacağız."dedi.
 
 
Editör: Haber Merkezi