Afşin Belediyesi ile Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalan ‘Hayalimizde Eğitim Var’ projesi kapsamında hazırlanan ‘Aşkın Eşiğindeki Derviş Bizim Yunus’ isimli müzikli tiyatro oyunu Kahramanmaraş’ta sahne aldı.

Afşin’den öğretmen ve öğrenciler tarafından hazırlanan tiyatro oyunu, Necip Fazıl Kısakürek Kültür ve Kongre Merkezinde izleyicilerle buluştu.

Etkinlik hakkında açıklama yapan Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, “Aslında bizim Yunus tiyatro gösterisi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte yaptığımız ‘Hayalimizde Eğitim Var’ projesinin son noktasıydı. Tüm okullarımızı kapsayan akademik, sportif etkinliklerimizin yanında da kültürel etkilerimizde vardı. Birçok öğrencimize, öğretmenimize, Afşin’de kültür hayatıyla ilgili birçok insanı harekete geçirdik. Afşin’de sergilediğimiz gösterinin tekrarını Kahramanmaraş’ta hemşerilerimizle buluşturduk. Burada bir emek var. Bu emeğin bu şekilde gösterisini yapmakta sonucu görmekte bizleri mutlu etti. Afşin’de tiyatro sevgisini oluşturduk. İnşallah bundan sonrada Afşin Belediyesi tiyatro gurubu olarak kültürel etkinliklere devam edeceğiz. Etkinliklerimize katkısı olan, eşlik eden herekse teşekkür ediyorum” dedi.

Etkinliğe, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Kaba ile çok sayıda izleyici katıldı.

Editör: Haber Merkezi