"Gelecek neslin gurur duyacağı bir Afşin inşa etmek için bu yola çıktım"

Afşin Belediyesi Meclis Üyesi Yahya Arslan, Afşin Belediyesi için aday adaylığını açıkladı.

AK Parti'den Afşin Belediye Başkanlığı için aday adayı başvuru dosyasını AK Parti Afşin İlçe Başkanı İsmail Safi'ye teslim eden Yahya Arslan, Afşin'in değişimi ve gelişimi için aday olduğunu söyledi.

AK Parti İlçe Teşkilatında basın açıklaması yaparak kendini tanıtan Afşin Belediye Başkan Aday Adayı Yahya Arslan, şunları söyledi:

" 1972 yılında Afşin Hüyüklü Mahallesinde dünyaya geldim. İlkokulu Afşinbey İlkokulunda eğitim aldıktan sonra orta ve liseyi Afşin İmam Hatip Lisesi’nde tamamladım. Üniversite eğitimimi ise Ankara Gazi Üniversitesi Beden Eğitimi bölümünden mezun oldum. Yıllarca profesyonel güreş yaptım ve şuanda da güreş antrenörlüğüne devam ediyorum. Bugün hep birlikte Sayın Cumhurbaşkanımız, Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın söylediği gibi; büyük millet, büyük güç hedef 2023, hedefi doğrultusunda bu bayrak yarışına karınca kararınca güç katabilmek adına bu kutlu dava içerisinde gençlik kollarından başlayarak iki dönem Ak Parti Afşin İlçe Başkan Yardımcılığı ve meclis üyeliği gibi görevlerde bulundum."

Afşin'deki birlik ve beraberliği kuvvetlendirmek istediği ifade eden Arslan, " 31 Mart 2019 yerel seçimleri ardından bizlere başkanlık görevi verilirse, öncelikle kucaklayıcı, sosyal barışa önem veren, ötelemeyen, gayret ve samimiyetle insanlarımızın istek ve taleplerini samimi ve can kulağıyla dinleyip, bu taleplerin yerine getirilmesi hususunda Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyemizle, STK Temsilcileriyle ve teşkilatımızla istişareli ve koordineli şekilde hizmet etmeye gayet edeceğiz" dedi.

Afşin'e hizmet etmek ve gelecek nesillerin gurur duyacağı bir Afşin inşa etmek için bu yola çıktığını ifade eden Arslan, "Afşin'imizin en ücra noktalarına kadar halkımızın hak ettiği en iyi hizmetleri sunmak amacıyla Afşin'imizin değişim ve gelişimi için Ak Parti iktidarının devamına ihtiyaç vardır. Yahya Arslan olarak Afşin'e hizmeti bir lütuf değil, bir sorumluluk bildim. Şahsım olarak Afşin halkımızın önceliklerine cevap verecek, gelecek nesillerin gurur duyacakları bir Afşin inşa etmek için bu yola çıkıyorum. İlçemin hangi mahallesinde olursa olsun siz hemşehrilerimizin efendi değil, hizmetkar olacağıma söz veriyorum. Değerli dava arkadaşlarım; öncelikle bencillik yapmadan, küçümsemeden, fitne ve düşüncesi ne olursa olsun tüm hemşehrilerime saygı göstererek mutlu ve huzurlu günlerinde yanlarında olacağıma, ülkemizin yuvalarının omurgasını oluşturan hanımefendileri, geleceğin teminatı olan gençlerimize hak ettikleri hizmet ve değeri vermek için canla başla çalışacağım." diye konuştu.

Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Yahya Arslan'a hayırlı olsun dileklerini ileten AK Parti Afşin İlçe Başkanı İsmail Safi, " Bugün ikinci aday adayımızı burada ağırlamaktan mutluluk duyuyorum. Daha önceki adayımız gençlik kollarımızdan yetişme teşkilatımızdan bir kardeşimizdi. Şimdi de kardeşim dediğim, mecliste birlikte çalıştığım, kendisiyle beraber olmaktan ve yol yürümekten mutlu olduğumu her zaman söylediğim Yahya Arslan aday adayı başvurusunu yapmış bulunmakta. Ben kendisine hayırlı olsun diyorum. Çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyorum. İnşallah teşkilatımızın içerisinden gelen kardeşlerimizden birisi belediye başkanı olur, biz de rahat ederiz diye düşünüyorum. Sizleri de burada ağırlamaktan onur duyuyorum.  Hepinize teşekkür ediyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum." diye konuştu.

Konuşmaların ardından Arslan, aday adaylığı başvuru forumunu İlçe Başkanı Safi'ye teslim etti.

Programa, AK Parti Afşin İlçe Kadın Kolları Başkanı Hidayet Çakmış, AK Parti Afşin İlçe Gençlik Kolları Başkanı Erkam Genç, mahalle muhtarları, çok sayıda partili ve Arslan'ın yakınları katıldı.

Editör: Haber Merkezi