Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afşin İlçe Başkanı Mehmet Taşkale, önümüzdeki günlerde düzenleyecekleri anket ve sandıktan seçimlerinde çıkan kişinin partinin adayı olacağını kaydetti.
 
MHP Afşin İlçe teşkilatı 29 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesi, adayını belirlemek için önce anket daha sonra partinin yan kuruluşlarının katılacağı bir seçim yapacak. Yapılan anket ve seçim sonrası parti adayını belirleyecek.
 
Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren MHP Afşin İlçe Başkanı Mehmet Taşkale, “Bütün adaylarımızı MHP çatısı altında bekliyoruz. Daha önce Milliyetçi Hareket Partisinin aday belirleme usulünü daha önce sizlerin paylaşmıştık. Kamuoyunda yapılan anketlerle aday kriterlerini belirlemek ve daha sonra da Milliyetçi ve ülkücü camiaların önüne sandık koyarak oylayacağız sandığımızdan kim çıkarsa da o kişi bizim adayımız olacak. Hiçbir aday adayına ön yargımız yok, herkese mesafemiz aynı. Biz Afşin halkının tavsiye ettiği ve onayladığı her adaya kapımız açık. İnşallah halkın adayı partimizin adayı olur. Bizim kimseyle pazarlığımız da yok ve birilerine söz vermişliğimizde yok. Halkımızın tavsiye ettiği ve halkımızın desteğini alan kişi bizim adayımız olacak. Ben vatandaşlarımızdan son zamanlarda çıkan dedikodulara kulak asmamasını istiyorum. Biz aday belirleme konusunda halkımıza danışacağız, ankette çıkan sonuçları göz önünde bulundurarak sandıkta oylayacağız ve adayımızı belirleyeceğiz.” dedi.
Editör: Haber Merkezi