Dün akşam saatlerinde Ankara'da meydana gelen menfur saldırıda 28 kişi hayatını kaybetti 61 kişi yaralandı. Patlamada hayatını kaybedenlerden birinin de Elbistanlı olduğu öğrenildi.

Elbistanlı Bakanlık Personeli Hayatını Kaybetti

Meydana gelen bu patlama hayatını kaybedenlerden biri de Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nda görev yapan personel Elbistan nüfusuna kayıtlı Gülşen Yıldız olduğu öğrenildi. 
Yıldız’ın bindiği aracın patlamanın olduğu bölgeden geçtiği kaydedildi.

Hayatını kaybedenler arasında Elbistanlı olduğu, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Veysi Kaynak ve Nursel Reyhanlıoğlu tarafından sosyal medya hesaplarından yapılan açıklama ile duyuruldu.

Kaynak, yaptığı açıklamada “Hayatını kaybeden Elbistanlı hemşehrimiz Tarım Bakanlığı personeli Gülşen Yıldız, Ankara’da meydana gelen patlamada hayatını kaybeden Elbistanlı hemşehrime kaybettiğimiz bütün canlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Nursel Reyhanlıoğlu ise sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı şu mesajla duyurdu: "Ankara'daki hain saldırıda hayatını kaybeden Elbistanlı hemşehrimiz Tarım Bakanlığı personeli Gülşen Yıldız'a Allah'tan rahmet diliyorum"

Editör: Haber Merkezi