Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Güreş Federasyonu tarafından Afşin’de amatör spor kulüplerine malzeme yardımı yapıldı.

Afşin Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından her yıl organize edilen amatör spor kulüplerine malzeme yardımını Afşin’deki yaklaşık 50 sporcuya ulaştırdı.

Afşin Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Spor Salonunda düzenlen malzeme dağıtım töreninde öğrencilere, eşofman takımı, şort ve tişört yardımı yapıldı.

 En karlı yatırımın gençliğe yapılan yatırım olduğunu belirten Afşin Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Asef Arslan, “Gençlik ve Spor Bakanlığımız ve Türkiye Güreş Federasyonumuz tarafından amatör spor kulüplerine yapılan malzeme yardımının gençlerimize dağıtımını gerçekleştirdik. Gözlerindeki ışık,dillerindeki dua devletimizin gücüne güç katar inşallah” dedi.

Arslan, “Gençlik ve Spor Bakanımıza, Spor Genel Müdürlüğümüze ve Türkiye Güreş Federasyonuna bütün Türkiye de olduğu gibi ilçemizde de amatör spor kulüplerine yardım yapmaları nedeniyle kendilerine kulüplerimiz adına şükranlarımızı sunuyoruz. Ümit ediyoruz ki bu tür yardımlar önümüzdeki yıllarda artarak devam eder. Kulüplerimize gönderilen bu nakdi yardımlar yine sporcularımız tarafından birer başarı madalyası olarak tekrardan bizlere dönüyor. Bu duygu ve düşüncelerle bu nakdi yardımların ilçemize gönderilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi