Atasay imzasını taşıyan pek çok ürüne maliyetine hatta kimi ürünlere zararına fiyatlarla sahip olma fırsatı sunan Atasay Altın ve Pırlanta Çadırında satışlarda son 4 gün yoğunluğu yaşanıyor.

Kuyumcular Çarşısı’nda Atasay Altın mağazası önünde yüzlerce ürünün büyük indirimlerle müşterilerine sunulduğu 20 Ekim 2021 Çarşamba günü kurulan ve 31 Ekim’de sona erecek olan Atasay Altın ve Pırlanta Çadırı vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Altın ve Pırlanta Çadırı ile yüzlerce ürünü şölen havasında inanılmaz fiyatlarla müşterilerine sunduklarını belirten Elbistan ATASAY Kuyumculuk İşletme Sorumlusu Mehmet Kıvanç, programın süreci hakkında şu bilgilendirmelerde bulundu:

“Altının fiyatının yüksek olduğu bu günlerde fiyat artışından etkilenmeden altın ve pırlanta almak için bu son günleri kaçırmayın. Safir taşlı Pırlanta yüzük 2 bin 890 TL yerine bin 290 TL. Altın Kolye 1080 TL yerine 649 TL, 1700 TL olan baget yüzük 850 TL’ye düşüyor. Genel olarak 7-8 bin olan pırlanta tek taş yüzükler 2500-3000’e, 8-9 bin olan pırlanta baget yüzükler 3-4 bin aralığına düşüyor. Bütün Altın ürünlerde yarı yarıya yakın indirim var bu şekilde yüzlerce üründe indirim var.

Baharda nişan yapacaklar ya da yaza düğün yapacaklar bu büyük kampanyadan yararlanmak için şimdiden alacakları ürünleri alıyorlar. Bu durumu mutlulukla gözlüyoruz. Altının fiyatının yüksek olduğu bu günlerde fiyat artışından etkilenmeden altın ve pırlanta almak için bu son günleri kaçırmayın.

20 Ekim 2021 Çarşamba VIP gününden itibaren yüzlerce ürünümüzü satışa sunduk. Halkımızın ve müşterilerimizin her yıl olduğu gibi yine yoğun ve samimi talebi ile karşılaştık. Altın Günlerinde son 4 güne girdik 31 Ekim 2021 Pazar günü dâhil bu organizasyonu Elbistan halkına sunmaya devam edeceğiz.

Editör: Haber Merkezi