ALPİSTAN Atlı Okçuluk ve Binicilik Tesisi, Elbistan’da düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Pınarbaşı Mahallesi Türkbağları civarında yer alan, ALPISTAN Atlı Okçuluk ve Binicilik Tesisi’nin açılış töreni, yapılan gösteriler nedeniyle renkli görüntülere sahne oldu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Elbistan Koordinatörü Ali Mazhar Türk, Elbistan Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Yılmaz, Diriliş Ertuğrul Dizisi’nde Sarı Alp karakterini canlandıran oyuncu Yücel Ok, Yetişmiş Okçu Ahu Eker ve çok sayıda davetli katıldığı açılış töreni, binicilik ve okçuluk gösterileri ile sürdü.

Diriliş Ertuğrul dizisi oyuncusu, Binicilik Eğitmeni İbrahim Aslan ile Okçuluk Eğitmeni Murat Taş’ın sahibi olduğu tesiste, her yaş grubundan vatandaşlara binicilik ve okçuluk eğitimi verilecek.

Amaçlarının geçmişini iyi bilen, geleceğini milli ve manevi değerler üzerinde inşa edecek bir gençlik yetiştirmek olduğunu ifade eden Aslan ve Taş, yeniden dirilişin, yeni alperenlerin yetiştirilmesiyle mümkün olacağını ifade ettiler.

ALPİSTAN Atlı Okçuluk ve Binicilik Okulu’nda okçuluk eğitimi alan minik öğrenciler, yaptıkları başarılı atışlarla davetlilerden büyük beğeni aldı.

Diğer yandan Diriliş Ertuğrul dizinde Sarı Alp karakterini canlandıran oyuncu Yücel Ok, yetişmiş okçu Ahu Eker, Diriliş Ertuğrul dizisi oyuncularından ve binicilik eğitmeni İbrahim Aslan ile okçuluk eğitmeni Murat Taş’ın yaptıkları gösteriler ise, davetlilerden tam not aldı.

1000 metrekarelik manej alanı bulunan tesiste ayrıca, otantik dinlenme terası da yer alıyor.

ALPİSTAN Atlı Okçuluk ve Binicilik Tesisinde sabahları köy kahvaltısı ve odun ateşinde çay ikramı yapılırken, düğün ve sünnet gibi özel günlerde fayton turları ve safari gezileri gibi hizmetler de sunuluyor.

Editör: Haber Merkezi