Alpaslan Mahallesi’nde Geçtiğimiz günlerde başlayan Yeşil alan, Park, Yol ve Kaldırım çalışmalarında sona gelindi.

Belediye ekipleri tarafından hız kesmeden devam eden çalışmaların neticesinde Alpaslan ve Afşinbey ( Yeşil Evler ) Mahallelerindeki Ummalı çalışmalarda sona gelindi. Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven’in göreve gelir gelmez başlattığı çalışmalarda önce çevre düzenlemesi, yol kaldırım ve parklardaki oyun grupları spor Aletlerinin de bırakılmasının ardından ara sokak yolları ve park çevrelerinde asfalt dökme işlemi gerçekleştirildi.

Konuyla İlgili açıklamalarda bulunan Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven” İlk çalışmalarımıza Alpaslan Mahallesi’nden başlamıştık burada yeşil alan çalışması, yol ve kaldırım eksikliklerini gidermek için çalışmalarımızın sonuna geldik. Burasının Mahalle sakinlerimizin nefes alabilecekleri nezih bir yer olması gayreti içersindeyiz. Oyun grupları ve spor aletleri kuruldu. Çimleme ve ağaçlandırma çalışmaları yapıldı. Çalışmalarımızın tamamlanmasıyla birlikte yol asfalt kaplama çalışmalarına başladık. Bu Güzel alan Alpaslan Mahalle sakinlerimize ve Afşin’imize hayırlı olsun” dedi.

Afşin Belediye ekiplerinin çalışmalarının her alanda hız kesmeden devam ettiğini belirten Güven konuşmasına şu ifadelerle devam etti” Alpaslan mahallemizdeki çalışmalarımızda sonuca vardık yeşil evler, sanayi ve mezarlık revak duvar çalışmalarımız devam ediyor. Belediyemiz her alanda çalışmalarına hız kesmeden Afşin’imiz için çalışmalarını aralıksız sürdürülmektedir” dedi.

Editör: Haber Merkezi