30 Mart yerel seçimlerinden sonra projelerini hayata geçirmeye başlayan Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, Alpaslan Mahallesinde yeşil alan ve park çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu söyledi.

Alpaslan mahallesinde yapılan çalışmaları inceleyen Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven,   yerel seçimin hemen ardından ilk olarak çalışmalarımıza bu mahallemizden başladık ve çalışmalar çok güzel bir şekilde ilerliyor. İnşallah tamamlandığında mahalle sakinlerimizin nefes alabilecekleri nezih bir yer olacak dedi.

Güven, her alanda çalışmalar hız kesmeden devam edeceğini ifade etti.

Afşin Belediye başkanı Mehmet Fatih Güven çalışmaları yerinde inceleyerek açıklamalarda bulundu. Başkan Güven” İlk çalışmalarımıza Alpaslan Mahallesi’nden başlamıştık ve burada yeşil alan çalışması, yol ve kaldırım eksikliklerini gidermek için çalışmalarımız devam ediyor. Emeklerimiz sonuç vermeye başladı. Burasının Mahalle sakinlerimizin nefes alabilecekleri nezih bir yer olması gayreti içersindeyiz. Bu çalışmalarımızı tamamladıktan sonra kaplama çalışmalarına geçeceğiz. Oyun grupları ve spor aletleri kuruldu çimleme ve ağaçlandırma çalışmalarının ardından inşallah bu güzel alan halkımızın hizmetine girecek” dedi.

Editör: Haber Merkezi