Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Afşin’de bedensel engelli gence akülü sandalye hediye etti.

Beyceğiz Mahallesinde doğuştan bedensel engelli lise öğrencisi Orhan Kırlangıç’ı evinde ziyaret ederek ailesiyle birlikte süre görüşen Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç,  akülü araç hediye etti.

Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi başkanlığı engelliler Şube Müdürlüğü’nce yapılan tespit sonrası annesinin ve babasının yaz, kış demeden kendisini okuluna kucağında getirip götürdüğünü anlatan Kırlangıç: “Büyükşehir Belediye Başkanımız bana akülü sandalye hediye etti, dünyalar benim oldu" dedi.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri İmran Kılıç, Mehmet İlker Çitil, AK Parti Kahramanmaraş İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Kılıç, AK Parti İlçe Başkanı Şeref Kırbıyık ile birlikte Kırlangıç ailesinin evini ziyaret ederek 16 yaşındaki Orhan Kırlangıç’a akülü sandalye hediye eden Başkan Erkoç “bugün liseye giden ve doktor olmak isteyen Orhan kardeşimize hediyesini verdik. Bu gün biz Orhan’ı ziyaret ettik. Orhan’da bayramdan sonra annesi ve babası ile birlikte bizlerin ziyaretine bekliyoruz” diyerek derslerinde başarılar diledi.

Bedensel engelli Kırlangıç, kendisine akülü araba hediye eden Erkoç’a ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi