Kahramanmaraş'ta uydu üzerinden yayın yapan Aksu TV'nin Genel Müdürü Cüneyt Beyit, yeni yayın dönemi dolayısıyla gazetecilerle bir araya geldi.

Beyit, Kocabaş Konağı'nda düzenlediği toplantıda, 2007'de yayın hayatına başlayan televizyonunun yeni yayın dönemine ilişkin bilgi verdi.

Yeni renkleri, logosu, baştan aşağı yeniden dizayn edilen stüdyoları, anlık yayınlar yapılabilecek 3G cihazı, tüm kentin kendini bulacağı yeni yüzleri ve çarpıcı programlarıyla yeni yayın dönemine başladıklarını belirten Beyit, şunları kaydetti:

"6 aylık bir çalışmanın ardından yeni yayın dönemine başladık. Çok emek verdik, çok gayret gösterdik. Son 6 aydan beri ciddi bir çalışma içerisindeyiz. İki gündür yeni yayın dönemimizle ilgili sizlerden ve sosyal medyadan aldığımız tepkilerle doğru bir iş yaptığımızı düşünüyoruz. Logomuzla ilgili Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mahir Ünal'ın destekleriyle İstanbul'da önemli bir medya kuruluşuyla görüştük. Bu medya kuruluşuyla ortak bir çalışma içerisine girdik."

Bundan sonraki süreçte izleyenlerden ve gazetecilerden gelen tepkileri dikkate alarak ellerinden geldiğince gelişmeyi ve değişimi devam ettireceklerini dile getiren Beyit, bu kapsamda Aksu TV ve Aksu Haber olarak ikiye ayrıldıklarını belirtti. Habere ciddi bir ağırlık verdiklerini kaydeden Beyit, "İzleyenlerden sabah haberleri konusunda çok ciddi bir talep vardı. Dün itibariyle sabah haberlerine başladık. Ufak tefek teknik hatalar olabiliyor. Bunu da bir hafta içerisinde düzelteceğiz" dedi.

Toplantıya AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Ahmet Özdemir ve AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mehmet Beşen de katıldı.

Editör: Haber Merkezi