Kahramanmaraş'ta yayın yapan tek televizyon kanalı AKSU TV, Afşin'e çıkartma yaptı.

Canlı yayın aracıyla Afşin'e gelen AKSU TV,  Ana Haber Bülteni, daha sonra bir ekran klasiği olan Artı Eksi Programıyla sevenlerini ekranlara kilitledi. Canlı yayınlanan programların yanı sıra gün boyu ilçede çekimler gerçekleştiren AKSU TV, sevilen yarışma programı 'Kahramanlar Yarışıyor' ve sabah programı 'Güne Başlarken' ile vatandaşlar ile buluştu.

AKSU TV'nin Afşin'e çıkartma yaptığını belirten Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, televizyon ekibini ağırlamaktan dolayı çok mutlu olduklarını ifade etti.

Afşin'de 4 ayrı programın bilgisini ve ren Başkan Güven, "Kahramanmaraş'ın dünyaya açılan penceresi AKSU TV' ve duayenlerimiz, Afşin'imizde canlı yayınlarıyla vatandaşlarımızla buluştu. Biz her zaman bekleriz inşallah. Önümüzdeki aylarda yine açılışımız olacak. onda da televizyon ekibimizi ağırlamak isteriz, onur duyarız. Ayrıca AKSU TV ailesine çok teşekkür ediyorum iyi ki varlar, iyi ki geldiler, şeref verdiler" dedi.

AKSU TV Genel Müdür Yardımcısı Erol Öner ise, AKSU TV olarak olayların uzağında kalmak istemediklerini, yerelde ve genelde gerçekleşen çalışmaları kaynağında tespit ederek yayın yapmak istediklerini ifade etti.

Stüdyo ortamına bağlı kalmak istemediklerine değinen Öner, " İlçelerdeki yatırımları programcılarımız ile birlikte yerinde başkanlarımız ve kaymakamlarımızla birlikte değerlendiriyor. Bu sayede yayınlarımız reel bir ortamda gerçekleşiyor. Onun için söz verdiğimiz gibi, bir ekran klasiği olarak Artı Eksi, Kahramanlar Yarışıyor, Güne Başlarken ve Ana Haber Bültenimizi Afşin’de çektik. İnşallah verimli olmuştur. Kahramanlar Yarışıyor ve yine sabah programımız paket program olarak çekildi. Bizi burada ağırlayan Afşin Belediye Başkanımız Mehmet Fatih Güven'e ve ekibine teşekkür ediyorum" açıklamasında bulundu.

 Konuşmaların ardından, Başkan Güven, canlı yayınlanan Ana Haber Bülteni'nde ve Güne Başlarken sabah programında Afşin'e yapılan yatırımları, AKSU TV aracılığıyla tüm Türkiye'ye anlattı.


 

 

 

 

Editör: Haber Merkezi