Aksu Mahallesi'nde 25 Bin Metrekare Parke

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelerdeki mahallelerde yürüttüğü parke döşeme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Fen İşleri Şube Müdürlüğü ekiplerince asfaltlama imkanı bulunmayan yollarda parke döşeme çalışmaları sürdürülüyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Çağlayancerit İlçesi Aksu Mahallesinde 25 bin metrekare parke ve bordür döşeme çalışmaları tamamlandı.

Yollarının kilit parke döşenmesinden oldukça memnun olan Çağlayancerit Aksu Mahallesi sakinleri, bu çalışmadan dolayı emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini ifade ederek yazın tozdan, kışın çamurdan kurtulduklarını belirttiler.

Tevekkeli Grup Yolunda Reglaj Bakımı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin yol ve asfalt seferberliği tüm hızıyla devam ediyor.

İl genelinde adeta bir seferberlik başlatan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bir taraftan yeni yollar ve kavşaklar ile yol genişletme çalışmaları yaparken, diğer taraftan da asfalt çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalarda Dulkadiroğlu İlçesi Tevekkeli Mahallesi Grup Yolunda reglaj çalışmalarını tamamlayarak asfalta hazır hale getirdi.

Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü ekiplerince 10 metre eninde 13 kilometre uzunluğundaki yolda asfalt serim çalışmalarına başlanılacak.

Kale-Soğukpınar Grup Yolunda Stabilize Çalışması

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Çağlayancerit ilçesinde yol yapım ve onarım çalışmalarına devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalarda Çağlayancerit İlçesi Kale-Soğukpınar Grup Yolu’nda iyileştirme çalışmaları tamamlanarak stabilize çalışmaları devam ediyor.

Eni 9metre ile 11 metre arasında değişen uzunluğu 7 kilometre olan yolda şu anda sıkıştırma çalışmaları yürütülüyor.

Sıkıştırma çalışmalarının ardından Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü ekiplerince bitümlü sıcak karışım asfalt çalışmalarına başlanacak.

Editör: Haber Merkezi