AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş., hizmet verdiği bölgelerde referandum boyunca hiçbir enerji sorunu yaşanmaması için günler öncesinden kapsamlı tedbirler aldı. Kritik noktalara sabit ekipler yerleştiren AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş., referandum süresince görev yapacak ekip ve arıza onarım bakım araç sayısını da tüm vardiyalarda arttırdı.

Daima kaliteli, verimli ve sürekli elektrik sağlamaya odaklanan AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. referandumda da enerji sorunu yaşanmaması için gerekli tüm önlemleri titizlikle aldı.

Hizmet sahası içinde personel görevlendirme listesi oluşturan AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. resmi kurumların koordineli ve verimli çalışabilmesi amacıyla irtibat numaralarını gerekli kurumlarla paylaştı. Arızalara müdahale edecek ekiplerin ve arıza onarım bakım araçlarının sayısını her vardiya için arttıran AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş., jeneratör bakımlarını da yeniden yaparak, uygunluğunu test etti.

Kritik noktalara sabit ekip

Referandum sonrasında sayım işlemleri geç saatlere kadar süreceği için aydınlatma bakımları tekrar yapılarak, eksiklikler giderildi. Arıza kaynaklı elektrik kesintileri yaşanmaması için trafo bölgelerinde kontrol bakımları yapıldı ve gerekli görülen değişiklikler gerçekleştirildi.

Ayrıca referandum sırasında ve sonrasında AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. hizmet sahası içindeki tüm kritik noktalara sabit ekipler yerleştirilecek ve çağrı merkezi tam kadro olarak hizmet verecektir.

Editör: Haber Merkezi