AKEDAŞ- Faturamatik yeni nesil hizmet mağazası hizmete Afşin'de açıldı.

AKEDAŞ, Elektrik Perakende satış A.Ş. Bankacılık Denetleme Düzenleme Kurumu (BDDK) Lisanslı Güvenilir Ödeme Kuruluşu Olan Faturamatik ile iş birliği yaparak yeni nesil mağaza konseptini Afşin ile tanıştırdı.

Teber Yıldız’ın İşletmeciliğini Yaptığı AKEDAŞ-Faturamatik mağazası Atatürk Caddesinde düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Açılışta konuşma yapan Faturamatik Genel Müdürü Eyüp Kaynar, sadece AKEDAŞ'ın değil, diğer kurumlarında fatura tahsilatının yapılabileceğini belirtti.

Faturamatik mağazasının Afşin halkına hayırlı olmasını dileyen Kaynar, "Faturamatik sisteminde elektrik faturanızı yatırırken herhangi bir ek hizmet bedeli ödemeden rahatlıkla ve güven içerisinde yatırabileceğiniz gibi diğer faturalarınızda çok uygun bir fiyat karşılığı yatırabileceksiniz. Bunun haricinde Vodafone, Turkcell, Türktelekom gibi markaların hizmetlerinden de faydalanabileceksiniz. Dolayısıyla bu mağazamızın siz Afşinli vatandaşlarımıza, kurumlarımıza, işletmeci arkadaşımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" açıklamasında bulundu.

Perakende Hizmetleri Direktörü Muharrem Bülbül ise AKEDAŞ olarak Afşinli vatandaşlara daha iyi hizmet sunmayı amaçladıklarını kaydederek, anlaşması olmayan  ödeme mağazalarından ödeme yapmamaları konusunda uyarıda bulundu.

Bülbül, "Biz AKEDAŞ olarak vatandaşlarımıza hizmet noktasında daha rahat hizmetler sunmayı istiyoruz. Faturamatik Mağazasında sadece AKEDAŞ'ın değil, diğer faturaların yatırılıyor olması bizleri sevindiriyor. Aynı zamanda Faturamatik anlaşmalı olarak AKEDAŞ'ın ödeme noktalarından birisi. Şuan sektör içerisinde maalesef anlaşmamızın olmadığı halde çeşitli noktalarda hizmet vererek tahsilatlar yapılıyor. Vatandaşlarımızdan bu konulara dikkat etmelerini istiyoruz. Allah hayırlı uğurlu etsin. İnşallah bol kazançlı bir yer olur" ifadelerini kullandı.

Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can ve Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hakan Topaktaş ise bölgenin gelişmişliği açısından Faturamatik mağazasının önem arz ettiğini belirterek mağazanın Afşin halkına hayırlı olmasını söylediler.

AKEDAŞ-Faturamatik mağazasının yeni nesil bir mağaza olduğunu aktaran Afşin AKEDAŞ- Faturamatik Mağazası İşletme Sahibi Teber Yıldız, AKEDAŞ dahil olmak üzere tüm kurumların fatura tahsilatını gerçekleştirdiklerine değindi.

Elektrik faturalarına hiçbir ek işlem ücreti yansıtılmadan vatandaşların faturalarını kolayca ödeyebileceklerini belirten Afşin AKEDAŞ-Faturamatik Mağazası İşletme Sahibi Taber Yıldız, şu ifadeleri kullandı; "Faturamatik mağazasının Türkiye'nin bir çok yerinde açılışlar gerçekleştiriliyor ve  bugünde Afşin'de de açılışını gerçekleştirdik. Biz sadece AKEDAŞ'ın değil diğer kurumlarımızın da faturalarının tahsilatını yapıyoruz. Afşinli vatandaşlarımız güvenli bir şekilde mağazamıza gelip ödemelerini yapabilirler. Açılışımıza katılan herkese teşekkür ediyoruz"

Açılışa Askerlik Şubesi Başkanı Hasan Akdemir, İlçe Emniyet Müdürü Bahadır Taphasan, AKEDAŞ ve Faturamatik yetkilileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

AKEDAŞ- Faturamatik Mağazası Atatürk Caddesinde hizmet veriyor.

Editör: Haber Merkezi