AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. ihale yoluyla hizmet alarak taşeron firmalar vasıtasıyla gerçekleştirdiği bakım onarım işlerini 2018 yılının ilk gününden itibaren bir çok bölgede kendi kadrosundaki personellerle yapıyor.

AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. hizmet kalitesini arttırma hedefi kapsamında yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekledi. Kahramanmaraş ve Adıyaman’a elektrik dağıtım hizmeti veren AKEDAŞ Dağıtım bakım onarım hizmetini 2017 senesinin sonuna kadar ihale yoluyla hizmet alarak taşeron firmalar vasıtasıyla gerçekleştiriyordu. 2018 senesinde yenilikçi bir hareket ile Şirkette kadro açarak personel alacağını duyurdu ve Kahramanmaraş merkezde 87 olmak üzere 157 adet personeli bünyesinde istihdam etmeye başladı.

Daima kaliteli ve sürekli ve sürdürülebilir elektrik dağıtım hizmeti sağlamayı hedeflediklerini söyleyen AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Mustafa Yılmaz, ‘’Bu amaç doğrultusunda gerçekleştirdiğimiz işlemlerden bir taneside onarım ve bakım kadrosunu kendi bünyemizde istihdam etmektir. Bu sayede personellerin daha özverili, şirket aidiyeti duygusuyla, tüketiciye kaliteli ve sürekli enerji sağlamak amacıyla güven ortamında çalışacaklarını düşünüyoruz. Taşeron firmalardan hizmet aldığımız işler dahil 1200 kişiye yakın personelle çalışmaktayız. Elektrik dağıtım hizmetini şirket aidiyet duygusu olan yetenekli personellerle gerçekleştirme hedefi taşyoruz. Bu tür işlemler yaptığmız işe büyük katkı sağlayacaktır‘’ şeklinde konuştu.

Şirket bünyesine alınan elektrik arıza, onarım bakım çalışanları ise ‘’Akedaş Elektrik Dağıtım A.Ş. kadrosunda iş olanağı olduğunu duyduğumuzda çok sevindik’’

‘’ Mesleğimiz, elektrik teknisyenliği ve teknikerliği olduğundan işe zaten hakimiz bir çoğumuz da bu işi taşeron firmalarda yapıyorduk. Artık kendimizi daha güvenli bir ortamda çalışıyor sayıyoruz bu yüzden işimizi daha iyi yapmak için daha fazla çaba gösteriyoruz. ‘’

‘’Kendimize daha fazla güvenerek ve işin bilinciyle hareket etmek konusunda daha özveriyle çalışıyoruz.’’ Şeklinde konuştular.

Editör: Haber Merkezi