Akbaba Ailesi’nin acı kaybı… Pazarcık Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Abdurrahman Akbaba’nın, traktör kazası sonucu hayatını kaybeden amcası 60 yaşındaki H. Mehmet Akbaba dualarla toprağa verildi. H. Mehmet Akbaba 30 Nisan günü Beyoğlu’nda traktörle zeytinlikte çalıştığı sırada kaza geçirerek ağır yaralanmış; ambulansla Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi’ne kaldırılmış; fakat tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

Türkoğlu İlçesi Beyoğlu Mahallesi’nde ikamet eden Merhum’un cenazesi bugün, Beyoğlu Merkez Camii’nde Cuma Namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından yoğun bir katılımla yine Beyoğlu’nda dualarla toprağa verildi. Cenaze namazını abisi “Osman Hoca” olarak da bilinen Osman Akbaba kıldırdı.

Cenaze namazına Merhum’un yakınlarının yanı sıra Türkoğlu Kaymakamı Serdar Kartal, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Türkoğlu Garnizon Komutanı Ahmet Ziya Çelik, Pazarcık Belediye Başkan Yardımcısı Cemalettin Nadir Aras, Türkoğlu Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Bozdoğan, KSÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Kıllı, KMESOB Başkanı Ahmet Kuybu, AK Parti Türkoğlu ilçe Başkanı Mehmet Ali Şen ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Pazarcık ilçe Başkanı Mesut Ganidağlı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Pazarcık ve Türkoğlu ilçelerinde Görev Yapan Daire Müdürleri ve Kurum Çalışanları, Pazarcık Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yaşar Bozdağ, Türkoğlu Esnaf, Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Muhtar Deniz, Türkoğlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Derviş Türk, Osmaniye Defterdar Yardımcısı Cengiz Biber, Pazarcık Müftüsü Ahmet Sevinç, Türkoğlu Müftüsü Abdussamet Pat, CHP ilçe Başkanı İsmail Akkaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP ilçe Başkanı Orhan Sarı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, PAGİAD Pazarcık Genç İş Adamları Derneği Başkanı Mehmet Yılkıcı, Türkoğlu Kalkınma ve Güçbirliği Derneği Başkanı Ahmet Ergül ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve yüzlerce vatandaş katıldı. H. Mehmet Akbaba; “Osman Hoca” (Osman Akbaba’nın) kardeşi, Bitlis İl Müftüsü Abdülkerim Akbaba, Pazarcık Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Abdurrahman Akbaba, Gazeteci Abdürrezzak Akbaba ve Kişisel Gelişim Uzmanı Fatih Akbaba’nın amcalarıydı.

Taziyeler Türkoğlu-Beyoğlu Mahellesi’nde, Beyoğlu Taziye Evi’nde kabul edilmektedir.

Editör: Haber Merkezi