AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet İlker Çitil, Afşin’de esnaf ziyaretinde bulunarak 1 Kasım tarihinde gerçekleştirilecek genel seçimler için destek istedi.

Seçim çalışmaları kapsamında odun ambarı esnafı ve çalışanlarıyla bir araya gelen Çitil, bu ziyaretlerin ardından gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu.

Yaklaşan 1 Kasım genel seçimleri öncesinde  programlarına ağırlık veren AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İlker Çitil, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, AK Parti İlçe Başkanı Şeref Kırbıyık ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte odun ambarında seçim çalışması yaptı.

Ziyaretlerin ardından Yeşil Afşin Gazetesi ziyaretinde açıklama yapan Milletvekili Çitil, "Afşin'imizde seçim çalışmalarımıza aralıksız olarak devam etmekteyiz. Öğleden önce seçim büromuzda vatandaşlarımızla ve partililerimizle bir araya gelerek hemşerilerimizle sohbet ettik.  Odun Ambarı esnafı ve vatandaşlarıyla bir araya geldik. Esnaflarımızın dükkânlarına misafir olduk ve hal-hatır sorduk, fikir alışverişinde bulunarak ülkemizin durumunu anlatarak 1 Kasım seçimleri için destek istedik " dedi.

Bütün gezi ve ziyaretlerde vatandaşın çok yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını ifade eden Çitil, “ Kahramanmaraş ve ilçelerinin tamamı 7 Haziran genel seçimlerinin sonrasını çok iyi görmüş ve şuanda her vatandaşımızın ağzından güçlü bir iktidar cümlesi düşmüyor. Bu durumun Türkiye genelinde de böyle olduğunu biliyorum. 1 Kasım Genel seçiminde çok farklı bir tablo ortaya çıkacak. İnşallah vatandaşımızın destekleriyle AK Parti tek başına iktidara gelecek ve ülkemizin istikrarı devam edecek.  Her görüştüğümüz vatandaş, huzurun, güvenin devam etmesi ve ülkemizin büyümesi için AK Parti’nin tek başına iktidara gelmesini arzuluyor. İnşallah 1 Kasım’da halkımızın bu ilgisi sandığa yansıyacak ve AK Parti tek başına iktidara gelecek” açıklamasında bulundu.

 

Editör: Haber Merkezi