AK Parti İlçe Başkanı İsmail Safi ve yönetim kurulu üyeleri MHP İlçe Başkanı Ersal Koç’a iadeyi ziyarette bulundu.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP)  Afşin İlçe Başkanı İsmail Safi, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Hidayet Çakmış ve beraberindeki heyet ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afşin İlçe Başkanı Ersal Koç’a ziyaret etti.

AK Parti’ye ev sahipliği yapan Milliyetçi Hareket Partisi Afşin İlçe Başkanı Ersal Koç, “ AK Parti Afşin İlçe Başkanı Sayın İsmail Safi Bey’e teşkilatı ile beraber bizlere yapmış oldukları bu nazik ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum. Kendisi ile Afşin konusunda istişare etme fırsatımız söz konusu oldu. Bizler Afşin’imize hizmet etmek için çaba ve gayret göstermeye devam edeceğiz” dedi.

Teşkilatı ile beraber Milliyetçi Hareket Partisi ilçe Başkanlığını ziyaret eden AK Parti Afşin İlçe Başkanı İsmail Safi, AK Parti olarak tüm siyasi partilerimiz ile istişare halinde olacaklarını belirtti.

Safi, “AK Parti olarak tüm siyasi partilerimiz ile istişare halinde olacağız. Onların fikirlerinin bizim için önemli olduğunu belirtmek istiyorum. Zeytin Dalı Operasyonu Şanlı Ordumuz tarafından destanlar yazılarak devam ediyor. Bu konu üzerinde yoğun bir görüşme yaptık. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. ”dedi.

Editör: Haber Merkezi