AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti’den Afşin Belediye Başkanı olarak seçilen Mehmet Fatih Güven’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.
AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, AK Parti Afşin İlçe Teşkilatı ile partililer Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven’i makamında ziyaret ettiler.
Yapılan ziyarette konuşma yapan AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, “30 Mart’ta yapılan yerel seçimlerinde halkımızın destekleriyle partimiz zaferle çıktı. Bizim asıl işimiz bundan sonra başlıyor. Afşin’imizi daha güzel yerlere getirmek için gayretlerimiz ve çabamız olacak. Bizler belediye başkanımız Mehmet Fatih Güven’e güveniyoruz ve Ak Parti olarak her zaman başkanımızın arkasında olacağız.” şeklinde konuştu.
 
Yapılan ziyaretten duyulan memnuniyeti dile getiren Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, “Öncelikle AK Parti Afşin İlçe Başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine hoş geldiniz diyorum. Belediye de şuanda ilk tespiti yaptırıyoruz. Biz hep şunu söylemiştik, ilk geldiğimiz haftalarda belediyemizin mevcut durumunu çıkartacağız ve kamuoyuyla paylaşacağız demiştik. Borcumuzu, alacağımızı halkımızla paylaşacağız. Ben şunun bilinmesini istiyorum, ben kesinlikle ikinci dönemi düşünerek gelmedim. Çünkü ikinci dönemi düşünürsek çok hata yapılıyor. Hizmet anlamında hatalar yapılıyor. Ben ikinci dönem yok gibi hareket edeceğim. Bu şekilde hizmetlerimizi yaparsak Afşin’e en güzel hizmetleri yapacağımıza inanıyorum. Ben kesinlikle ikinci dönem birileri bizleri desteklesin diye birilerine ödün vermeyeceğim. Ben Afşin'e ve halkımıza hizmet edeceğim. Afşin’de algıyı değiştirecek işlere imza atacağız. Alparslan Mahallemizde alt yapı ve üst yapı sorunları var. Bu mahallemizde bu sorunları gidermek için hemen çalışmalara başlayacağız. Çünkü adaylığım döneminde mahalle sakinlerimize sözünü vermiştim. Ayrıca mahallelerimizde temizlik sorunları var, bu sorunları gidermek adına gerekli çalışmaları yaparak işe koyulacağız. Belediyemizin bütün hizmet noktalarını her tarafa ulaşır hale getireceğiz, sorunları biran önce çözebilmek için.” dedi.
Editör: Haber Merkezi