“Yedi Uyurlar ve Yedi Güzel Adam’ın

1 Kasım’da, 7 hizmet adamı oldu"


AK Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, 1 Kasım 2015 Milletvekili Genel Seçimlerinde AK Parti'ye verdiği destekler nedeniyle vatandaşlara teşekkür etmek için ilçeyi ziyaret ettiklerini belirtti. 

Ünal, beraberinde AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Veysi Kaynak, Nursel Reyhanlıoğlu, Celalettin Güvenç, Mehmet Uğur Dilipak, Mehmet İlker Çitil, İmran Kılıç ile Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ve AK Parti İl Başkan Vekili Ahmet Güngör'le Afşin'i ziyaret etti.

AK Parti Afşin İlçe Teşkilatında, partililerle buluşan Ünal, "Yedi' Uyurları, 'Yedi' Güzel Adamı olan Kahramanmaraş'ımızın 1 Kasım Genel Seçimlerinin ardından 'Yedi' tane de hizmet adamı oldu" dedi.

1 Kasım'da bu devleti yönetecek olan meşru gücün milletin kendisi olduğunu herkesin kabul ettiğini vurgulayan Ünal, milletin dışında devleti yönetecek hiçbir gücün olamayacağının sandıkta milletçe tescil edildiğine dikkat çekti.

90 yıldan beri bu ülkede devletin kim tarafından yönetileceğinin kavgasının bulunduğunu ifade eden Ünal, şunları kaydetti:

 " 7 Haziran Genel Seçimlerinde çıkan sonucun ardından Türkiye'nin istikrarıyla ilgili ve huzuruyla ilgili geleceğinden endişelendik.  Hangi görüşten olursa olsun bu ülke için endişe eden her bir kardeşimiz kaygılandı. Ama 7 Haziran'ın ardından birileri de umutlandı. 13 yıldan buyana verdikleri mücadelede başarılı olma heyecanı ile umuda kapıldılar. 13 yıldır ne pahasına olursa olsun AK Parti'den kurtulmalıyız diyenler, terör örgütlerini, medyayı, içeride ve dışarıda Türkiye karşıtı odakları harekete geçirerek sonuç almak için harekete geçtiler. Fakat göz ardı ettikleri bir şey vardı. Bu milletin ferasetini, irfanını, hikmetli öngörüsünü bilmiyorlardı. Bilselerdi zaten bu tuzakların ve oyunların içerisinde olmazlardı”

7 Haziran Genel Seçimlerinden çıkan tabloda umutlanan şer odaklarının 1 Kasım'da sandığa gömüldüğünü aktaran Ünal, " 1 Kasım'da Sandık başına giden kardeşlerimiz, bunların 13 yıldır verdikleri mücadeleyi artık verilmemek üzere bitirdi. Ayrıca bu ülkede, sandıktan çıkan iradenin bu ülkeyi yöneteceğini tescillediniz. Bu milleti tek bir güç yönetebilir o da milletin iradesiyle sandıktan çıkan güç. 1 Kasım bunun tescillenmesidir. Artık Türkiye'nin açık, çocuklarımızın gelecekleri aydınlık olacak ve işlerimiz yarım kalmayacak. 1 Kasım'da sizler bize yetki verdiniz bizlerde canla başla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bundan sonraki süreçte sağlık yatırımlarından eğitim yatırımlarına kadar hiçbir hizmette eksik kalmayacak. 'Yedi' Uyurları, 'Yedi' Güzel Adamı olan Kahramanmaraş'ımızın 1 Kasım Genel Seçimlerinin ardından 'Yedi' tana de hizmet adamı oldu" açıklamasında bulundu.

Daha sonra konuşma yapan konuşma yapan Çitil, 1 Kasım Genel Seçimlerinde AK Partiyle birlikte tüm Müslüman Aleminin kazandığını belirtti ve vatandaşlara sandıkta verilen destekten dolayı teşekkür etti.

1 Kasım'da milletin Türkiye'nin anahtarını AK Parti'ye teslim edildiğini ifade eden Çitil, " Seçim sürecinde verdiğiniz emeklerden dolayı, dualardan dolayı teşekkür ediyorum. 7 Haziran Genel seçimlerinin ardından Türkiye'de iktidar istemeyen dış güçler 1 Kasım Genel Seçimlerinde de harekete geçtiler fakat istedikleri sonuçları alamadılar. Bu seçimde vatandaşlarımız en güzel cevabı verdi.  Milletimizin emeği ve oyu ile haçlı zihniyetine karşı son zaferimizi de kazandık. Bundan sonraki süreçte biz, Kahramanmaraş AK Parti ailesi olarak, Afşin ve Kahramanmaraş'ın hizmetindeyiz. Bundan sonraki süreçte de elimizden gelenin fazlasını yapacağız" şeklinde konuştu.

Son olarak konuşma yapan AK Parti İlçe Başkanı Şeref Kırbıyık, " Siyaset, kendi adına değil Allah(cc) adınadır. AK Parti ülkemizi 13 yıldan buyana bu şuurla yönetmiş ve ülkemize adeta çağ atlatmıştır. Biz Afşin olarak, 1 Kasım 2015 seçimlerinin, Milletimizin ve tüm Müslüman alemine karşı ne kadar önemli olduğunu biliyorduk. 7 Haziran seçimlerinde belki biran sendeledik ama mücadele azmimizden hiç şüphe duymadık. Afşin halkı ve buradaki arkadaşımızla birlikte biran bile geri kalmadık. Ülke olarak çok büyük bir zafer kazandık. Bu sebeple 1 Kasım 2015 seçimlerinin ülkemize Kahramanmaraş'ımıza ve özelliklede Afşin'imize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bu süreçte bizleri yalnız bırakmayarak omuz omuza çalışan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.


Editör: Haber Merkezi