1 Kasım 2015'te gerçekleştirilecek 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimi kapsamında AK Parti Kahramanmaraş milletvekili adayı Reyhanlıoğlu, AK Parti Kahramanmaraş Kadın Kolları Başkanı Ayşe Kılıç, İlçe Başkanı Şeref Kırbıyık ve partilerle Afşin'de bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.
Reyhanlıoğlu, ilk olarak 2 Nolu Sağlık Ocağını ziyaret ederek sağlık personelleriyle bir araya geldi.

Yoğun bir şekilde seçim çalışmalarının devam ettiğini ifade eden AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Nursel Reyhanlıoğlu, " Şuanda seçim çalışmalarımıza Afşin'de devam ediyoruz. Sağlık merkezlerimizi ziyaret ederek vatandaşlarımızın hal ve hatırlarını soruyoruz ve 1 Kasım Genel Seçimleri için AK Partiye destek istiyoruz" dedi.

9 Ekim Cuma günü AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun Kahramanmaraş'a geleceğini hatırlatan Reyhanlıoğlu, " Kahramanmaraş'ımızda Genel Başkanımız Davutoğlu'nun katılımlarıyla çok büyük bir miting düzenlenecek. Bu kapsamda bütün hemşerilerimizi Müftülük Meydanında düzenlenecek mitinge davet ediyoruz. Mitingimiz inşallah bir gövde gösterisi olacak ve Kahramanmaraş'ın AK Parti'ye ne kadar çok destek verdiğini göstereceğiz" açıklamasında bulundu.

AK Parti Kahramanmaraş Kadın Kolları Başkanı Kılıç: 

"Başbakanımız Kahramanmaraş'a ve ilçelerimize çok güzel müjdeler verecek"

Daha sonra konuşma yapan AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Kılıç, birebir çalışmalarla ve ev ziyaretleriyle vatandaşlardan 1 Kasım Genel Seçimleri için AK Partiye destek istediklerini aktardı.

Bütün AK Parti kadrolarıyla sahada olduklarını söyleyen Kılıç, " Seçmenlerimize tek tek ulaşarak, onlara AK Partinin beyannamelerini anlatarak çalışmalarımızı yapıyoruz. Bütün mahallelerimizde, ilçelerimizde AK Parti Kadın Kollarımızla koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Bu seçimde içimiz daha rahat çünkü, seçimle birebir temas halindeyiz ve bu bize bir artı olarak dönecektir. Cuma günü düzenlenecek olan AK Parti Kahramanmaraş mitingine özellikle bayanlarımızı davet ediyoruz. Çok yoğun bir kalabalıkla AK Parti Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu'nu karşılayacağız. Başbakanımız Kahramanmaraş'a ve ilçelerimize çok güzel müjdeler verecek.

Reyhanlıoğlu beraberindeki heyetle, Afşin Belediyesi Hanımlar Kültür Merkezini ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.
Editör: Haber Merkezi