AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet İlker Çitil, Afşin Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde oyunu kullandı.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet İlker Çitil, Afşin’de oyunu kullanacağı okulda sandık görevlileri ile selamlaştıktan sonra oy pusulasını alarak 1156 nolu sandıkta oyunu kullandı. Daha sonra seçimlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Çitil, milletin tekrar istikrarı seçeceğini ifade etti.

Oyunu kullandıktan sonra açıklama yapan Çitil, “ 7 Haziran Genel Seçimlerinin ardından, 3 ay gibi kısa bir süre sonra ikinci kez sandık başına gidiyoruz. Yaklaşık 54 milyon vatandaşımız sandıklara gidiyor. Bu seçim 7 Haziran seçiminden sonra, sandıklardan istikrar çıkmayınca, sandıklardan rahat oluşacak bir hükümet çıkmayınca, böyle bir seçime gitme zarureti doğdu. Ülkemiz genelinde oy kullanan bütün vatandaşlarımıza, sandık görevlilerine teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonraki süreç, ülkemizin tekrar emin adımlarla yürümesine vesile olacak sonucu tekrar ortaya koyar. İnşallah, ülkemiz açısından ekonomik, siyasal ve sosyal alanda istikrarın devamına sebep olur. Rabbim, milletvekilliği genel seçimlerini ülkemize, ilimize ve ilçemize hayırlı kılsın” açıklamasında bulundu.

Oyunu aynı okulda kullanan Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven ise, 1 Kasım Milletvekilliği Genel Seçimleri’nin vatana millete hayırlı olması temennisinde bulunarak,  “Seçimin ülkemiz, milletimiz, demokrasimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum’’ dedi.

Editör: Haber Merkezi