Geçtiğimiz yıl 7 Kasım’da yapılan Olağan İl Kongresi’nin ardından göreve gelen AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel, bir yıl aradan sonra yürütme kurulunda değişikliğe gitti.

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı’nda son dakika değişiklikleri yaşandı. Geçtiğimiz yıl 7 Kasım’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen 7. Olağan İl Kongresi ile göreve gelen AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel, bir yıl aradan sonra yürütme kurulunda değişikliğe gitti.

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel, İl Yürütme Kurulu’nda 5 değişiklik birden yaptı. Önceki Yürütme Kurulu’nda İl Teşkilat Başkanı olarak görev yapan Hakan Dereli, İl Yerel Yönetimler Başkanı olurken, İl Yerel Yönetimler Başkanı Ali Köfte ise İl Sosyal Politikalar Başkanlığı’na getirildi. Hakan Dereli’nin yerine İl Teşkilat Başkanlığı’nda yeni dönemde Ahmet Gülpak görev yapacak. Yeni listede Ekonomi İşleri Başkanı ise Halit Orhan oldu. Bir değişiklik de İl Seçim İşleri Başkanlığı’nda gerçekleşti. İl Seçim İşleri Başkanlığı’na Muhammed Necmeddin Sertpolat’ın yerine Kerem Yıldırım Erdoğan getirildi. Yeni oluşturulan Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanlığı görevini ise Yavuz Selim Kütükçü üstlendi.

Başkan Görgel’in yaptığı değişikliğin ardından yeni Yürütme Kurulu’nda şu isimler yer aldı;

İl Başkanı: Fırat Görgelİ, İl Siyasi Hukuki İşler Başkanı: Ahmet Serkan Tanrıverdi, İl Teşkilat Başkanı: Ahmet Gülpak, İl Seçim İşleri Başkanı: Kerem Yıldırım Erdoğan, İl Tanıtım ve Medya Başkanı: Hakan Kiraz, İl Dış İlişkiler Başkanı: Ender Umut Pabuçcu, İl Sosyal Politikalar Başkanı: Ali Köfte, İl Yerel Yönetimler Başkanı: Hakan Dereli, İl Ekonomi İşleri Başkanı: Halit Orhan, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı: İlker Barak, İl Mali ve İdari İşler Başkanı: Cüneyt Doğan, İl Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı: Aziz Gümüş, İl Ar-Ge Başkanı: Hanifi Coşkun Ağdur, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı: Yavuz Selim Kütükçü, İnsan Hakları Başkanı: Meral Şirikçi, İl Sekreteri: Cihangir Bağrıaçık

Editör: Haber Merkezi