AK Parti Afşin İlçe Kadın Kolları, 18-24 Mart Yaşlılar haftası münasebetiyle Eshab-ı Kehf Bakım Merkezi’ni ziyaret etti.

AK Parti Afşin İlçe Kadın Kolları Başkanı Hidayet Çakmış, beraberinde Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Eshab-ı Kehf Bakım Merkezi’nde ki engelli ve yaşlı vatandaşlarla bir araya geldi.

Geçmişteki tecrübelerini bugünlere aktaran, milli kültür ve değerleri yarınlara taşımayı sağlayan, toplumsal hayatın en kıymetli hazineleri olan, geçmiş ile gelecek arasında köprü kuran yaşlıların en değerli varlıklar olduğunu belirten Başkan Çakmış, yaşlı bireylerin toplumla bütünleşmesi daha aktif olması ve yaşama bağlı kılınması gerektiğini söyledi.

Göreve geldikleri süreden beri ilçedeki engellilerin problemleriyle birebir ilgilenme gayretinde olduklarını dile getiren Ak Parti Afşin Kadın Kolları Başkanı Hidayet Çakmış, “18-24 Mart Yaşlılar Haftası münasebetiyle İlçemizde bulunan Eshab-ı Kehf Yaşlı Bakım Merkezi’ne ziyarette bulunduk. Bu kapsamda onların sorunları dinliyor, çözümler geliştirmeye çalışıyoruz.  Göreve geldiğimiz günden beri elimden gelen gayreti gösteriyoruz ve göstermeye de devam edeceğiz. Onlar iyi ki var. “açıklamasında bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Eshab-ı Kehf Bakım Merkezi Sosyal Hizmet Uzmanı Murat Alp, Ak Parti Afşin İlçe Kadın Kolları Başkanı Hidayet Çakmış’a ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Ziyaret sırasında engelli bireylerin sorunlarını dinleyen Çakmış, çeşitli hediyeler takdim etti.

Editör: Haber Merkezi