AK Parti Afşin İlçe Teşkilatı, Ramazan bayramının ikinci günü Afşin Atatürk Parkında bir araya geldi. AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İlker Çitil, İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen bayramlaşma töreninde vatandaşlarla bir araya geldi.

Bayramlaşma programında konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Ünal, " Ben 4 yıldan buyana Afşin için hayaller kuruyorum. Eshab-ı Kehf'in yaşayan bir yer olması, Afşin'de yaşayan her bir kardeşimizin mutlu olacağı,  yaşamaktan gurur duyacağı bir Afşin inşa etmek için hayaller kuruyorum." dedi.

AK Parti olarak hizmetlere devam ediyoruz diyen Ünal, "7 Haziran Genel Seçimlerinin ardından bütün hizmetlerimize kaldığımız yerden devam ediyoruz. Afşin'imizin giriş yolu olan Afşinbey caddesinde çalışmalarımız devam ediyor. İlçemizin alt yapı sorunu ve su şebekelerini yenilenmesi işini kış girmeden çözeceğiz. Allah biliyor ki ben dört yıldan beri Afşin için hayaller kuruyorum.Eshab-ı Kehf'in yaşayan bir yer olması, Afşin'imizin daha güzel olması, Afşin'de yaşayan her bir kardeşimizin mutlu mesut olması için. bundan sonra burada doğacak ve büyüyecek gençlerimizin Afşin'e ait olmaktan, Afşinli olmaktan gurur duyacağı bir Afşin inşa etmek için hayaller kuruyoruz. Şimdi iki milletvekili olarak hayalleri gerçekleştirmek için çalışacağız. Belediye Başkanımızın da hakkını vermek lazım. Başkanımız, Afşin için çok çalışıyor, dertleniyor. Burada vatandaşlarımıza düşen görev sadece bu hayale destek olmak. Hamdolsun şimdi 4 yıldan buyana kurduğumuz hayaller gerçekleşmeye başladı. AK Parti olarak yeşil Afşin'i daha da güzelleştireceğiz. " açıklamasında bulundu.

AK Parti olarak koalisyon çalışmalarının devam ettiğini belirten AK Parti Grup Başkanvekili Ünal, Çok şükür hükümetimiz görevinin başında ve koalisyon çalışmalarını gerektiği gibi üstlenmiş durumda." dedi.

7 Haziran genel seçimlerinde seçmenin bütün partilere görev verdiğini söyleyen AK Parti Grup Başkan Vekili Ünal, " 13 yıl önce, Ankara grip olsa, Afşin, Elbistan ve Kahramanmaraş felç olurdu. Ankara öksürse, Türkiye krize girerdi. Seçimde sandık kimseye tek başına iktidar vermiyorum dedi. Buna rağmen ülkemizde bir kriz yaşanmadı. Çünkü AK Parti bu ülkenin teminatıdır, omurgasıdır. Çok şükür hükümetimiz görevinin başında ve koalisyon çalışmalarını gerektiği gibi üstlenmiş durumda. 13 yıl boyunca hiç bir risk almamış olan, siyaset yapmayı sabahleyin kalkıp iktidara hakaret etmek, eleştirmek zanneden konforlu bir hayat yaşayanlara 7 haziran'da seçmen sorumluk alın dedi. Kimse bu sorumluluğu üstlenmiyor ve biz muhalefette kalacağız diyorlar. Peki muhalefette kalacağımın diyenler ne demek istiyorlar. Ben elimi taşın altına koymayacağım, ben sorumluluk almayacağım  demek değil mi ? Siyaset yapmak sorumluluk almak demektir. siyaset yapmak çözüm için risk almak ve yöntem bulmak demektir. Hadi, eğer bir vizyonunuz varsa, yönteminiz varsa ve bir hayaliniz varsa gelin risk alın. Ama ne dediler, biz muhalefette kalacağız. Fakat böyle siyaset olmaz. Biz 13 yıldan buyana ülkeyi ayağa kaldırdığımız için, dünyanın en büyük limanını, üçüncü köprüyü yaptığımız için muhalefet tarafından eleştiriliyoruz. Ayrıca bu süre içerisinde darbe girişimleriyle karşılaştık, partimizi kapatmaya çalıştılar, 17-25 aralık sürecini gördük ve gezi olaylarıyla üzerimize oynadılar. bu ülkenin 13 yıldan buyana ayağa kalkması için verdiğimiz mücadeleden bir zerre vazgeçmedik. Çünkü bu ülkenin her evladının Afşinlisin, Elbistanlısının, Maraşlısın, Adanalısının, Vanlısının, Edirnelisinin kısaca Türkiye sevdalısı her AK Partilinin bir hayali vardır. Ülkemiz için güzel hayallerimiz olduğu için emin adımlarla yürüyoruz ve siyaset yapmak burdur." diye konuştu.

Daha sonra konuşma yapan AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İlker Çitil, " Grup Başkan Vekilimizle, Parti Yöneticilerimizle birlikte bayramlaşmak için aranızdayız kendi memleketimde kendi ilçemde sizlerle bir araya gelmekten çok memnunum mutluyum. Bugün kuzey ilçelerimizi özellikle dolaşmaya bayramlaşmaya çalıştık. Ramazan,  rahmet bereket ve mağfiret ayıdır birlik kardeşlik duygularının çok yoğun yaşandığı bir aydır, inşallah ramazandaki barış huzur ortamını bundan sonraki süreçte de gerek ilçemiz için Kahramanmaraş’ımız için tüm İslam alemi için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Çünkü gerçekten süreç önemli bir süreç fotoğrafın genelini görmek gerekiyor, bu süreçte başından bu yana bizde ifade ettik hep meydanlarda ama böyle bir sonuç çıktı Allah’a şükür biz yine her şeye rağmen 13 yıl içerisinde her defasında her seçimde birinci olduğumuz gibi bu süreçte de yine birincilikle ve en yakın, partiyle ve 15 puan farkıyla bu yarışı tamamladık. İnşallah bundan sonraki süreçlerde, sizler bizler Afşin’imizin ilimizin ve Türkiye’mizin geleceği için elimizden geleni yapacağız. Bizler elimizden geleni yapmakla mesulüz. Gerisi Allah’a kalıyor biz emeğimizi gayretimizi elimizden geldiğince yapacağız ve sonucu zaten takdir edecek olan Allah’tır. Ben bu vesile ile hem bizi burada toplayan parti mensuplarımıza hem katılımlarınız için sizlere teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonraki süreç hepimiz için hayırlara vesile olur. Rabbim hepimiz için hayırlı olanı versin. Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Tekrardan sizlerle birlikte beraber olmaktan mutluluğumu burada ifade ederken bundan sonraki süreçte de bizler ekip ruhu içerisinde özellikle Ankara’da Grup Başkan Vekilimiz Sayın Mahir Ünal ile birlikte işbirliği içerisinde diğer vekillerimizle birlikte Büyükşehir Belediyemiz, İlçe Belediyemiz ile birlikte ekip olarak çalışmalımıza devam edeceğiz inşallah." açıklamasında bulundu.

Afşin Atatürk Park'ında düzenlenen bayramlaşma programına AK Parti Grup Başkan Vekili Mahir Ünal, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İlker Çitil, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, AK Parti İl Başkanı Metin Doğan, AK Parti İl Başkanı Ayşe Kılıç, AK Parti İlçe Başkanı Şeref Kırbıyık, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile partililer katıldı.

Editör: Haber Merkezi