AK Parti Afşin İlçe Başkanı Şeref Kırbıyık, '19 Ekim Muhtarlar Günü' nedeniyle mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Afşin'de bir restoranda gerçekleşen toplantıda, 66 mahalle muhtarı ile buluşan AK Parti İlçe Başkanı Şeref Kırbıyık ve Yönetim Kurulu Üyeleri, yapılan ve yapılacak olan projelerle ilgili muhtarlara bilgi verdi.

Toplantının ardından açıklama yapan AK Parti Afşin İlçe Başkanı Kırbıyık, muhtarların, toplumun en kılcal damarlarına kadar ulaştığını belirterek vatandaş ile devlet arasında köprü vazifesi yaptığını söyledi.

Afşin'deki mahalle muhtarlarıyla her fırsatta bir araya gelmek istediklerini belirten Kırbıyık, " Ülkemizde, bu yıl ikincisi kutlanan 19 Ekim Muhtarlar Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı. Bizlerde bu özel günde muhtarlarımızla bir araya gelmek istedik. Muhtarlarımız, vatandaşlarımıza en yakın olan ve onların her zaman derdini gören arkadaşlarımızdır. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, başbakanlığı döneminden buyana her zaman muhtarlarımıza önem verdi ve muhtarların çok önemli bir göre üstlendiğini her fırsatta belirtti. Bizlerde AK Parti ailesi olarak Cumhurbaşkanımızın mesai arkadaşı olarak kabul ettiği muhtarlarımızla bir araya geldik" dedi.

Muhtarların devlet ile vatandaş arasında köprü olduğuna değinen Kırbıyık, " Bizler, siyasi görüşe bakmadan rahatlıkla her muhtarımızla bir araya gelebiliyoruz. Muhtarlarımız mahallesinin ve mahalle sakinlerinin sorun ve isteklerini bizlere iletiyor. Bizlerde onlar aracılığı ile vatandaşlarımıza dokunabiliyoruz. Bir kere daha muhtarlarımızın çok önemli bir görev yaptığını belirterek, muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar gününü en içten dileklerimle kutluyorum." diye konuştu.

Afşin Muhtarlar Derneği Başkanı İsmet Yılmaz ise, Afşin'de bu yıl ilk defa kutlanan 19 Ekim Muhtarlar gününün kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, muhtarların yerelde hizmetlerin en iyi şekilde yürütülmesi için önemli görevler üstlendiğini söyledi.

Toplantıda Kırbıyık, muhtarların sorun ve isteklerini dinledi.

 

Editör: Haber Merkezi