AK Parti Afşin İlçe Başkanı Avukat İsmail Safi, "Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından, hudut güvenliği ve bölgede istikrarı sağlamak amacıyla Suriye'nin kuzeybatısındaki Afrin'e başlatılan 'Zeytin Dalı' harekatı bölgeye barış ve huzur getirecek" dedi.

AK Parti Afşin İlçe Başkanlığına atanan İsmail Safi, ilçe binasında tebrikleri kabul ediyor.

AK Parti'de görev yapmak ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dava arkadaşlığı yapmaktan dolayı gurur duyduğunu söyleyen Safi, " AK Parti Genel Merkezimiz, 3 kişiyi genel merkeze davet etti. Bu 3 arkadaşımızla görüşülerek AK Parti İlçe Başkanlığı görevi bize tevdi edildi. Bu görevi bana layık herkese teşekkür ediyorum. Bu partide, Sayın Cumhurbaşkanımızla dava arkadaşlığı yapmak ve onun partisinde görev almak büyük bir onur. Bundan sonra bu parti için, ilçemiz için elimizi taşın altına koyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bu partiye yabancı değilim, Belediye Meclis Üyesi olarak ve aynı zamanda partimizin İlçe Seçim Kurulu üyesi olarak görev yapıyorum. Şimdi ise üçüncü görevi, AK Parti İlçe Başkanlığı görevini üstlenmiş bulunmaktayım. Bu görevi bana tevdi eden Genel Merkezimiz dahil, bizlerden desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyor, aynı zamanda da belediye başkanımıza, teşkilat başkanlarıma, gençlik ve kadın kolları başkanına ve halkımıza çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Bir hafta içerisinde yönetim kurulu oluşturacaklarını söyleyen Safi, "Yönetim kurulu listemizi genel merkezimize göndereceğiz. Genel Merkezimiz yönetim kurulu listemizi onayladıktan sonra inşallah çalışmalarımıza hızlı bir şekilde başlayıp sürdüreceğiz." dedi.

Afrin'e başlatılan Zeytin Dalı Harekatına ilişkin açıklamada bulunan Safi, "Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) tarafından, hudut güvenliği ve bölgede istikrarı sağlamak amacıyla Suriye'nin kuzeybatısında Afrin bölgesinde, PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ'a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek, dost ve kardeş bölge halkını, bunların baskı ve zulmünden kurtarmak üzere Zeytin Dalı Harekatı başlatıldı. Türk milletinin her zaman olduğu gibi bu zorlu günlerde yine el ele, omuz omuza vereceğine yürekten inanıyoruz. Recep Tayyip Erdoğan önderliğindeki Türkiye bütün bu oyunları bozarak 2023'e doğru koşuyor. Bu operasyon dolayısıyla başta Başkomutanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere ordumuzu rabbimin muzaffer eylesin. Rabbim ordumuza, Başkomutanımıza yardım etsin. İnşallah bundan önce olduğu gibi ordumuz zaferle dönecektir.  Her zaman olduğu gibi Zeytin Dalı Harekatı'nda da dualarımızla ve bütün gönlümüzle devletimizin ve kahraman ordumuzun yanındayız. Bu vesileyle 15 Temmuz şehitleri başta olmak üzere ve tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize sağlık diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi