AK Parti Kahramanmaraş İl Teşkilatı, partide yeni görev alan yönetim kurulu üyelerini basına tanıttı. 
Özel bir restoranda düzenlenen akşam yemeğinde bölgede görev yapan basın mensuplarıyla bir araya gelen AK Parti İl Başkanı Ahmet Özdemir, partide görev alan isimleri tek tek açıkladı. İl Başkanı Özdemir, sağlam ve donanımlı bir teşkilat oluşturduklarını belirterek, “AK Partinin başarıyla gerilmiş çıtasını bundan sonra daha yukarılara taşımak için olağan gücümüzle çalışacağız. Örneğin siz bir dükkan açarsınız dükkanınızı büyütmek için yeni elemanlar alırsınız. Siyasette böyledir. Biz bu dükkanımızı daha da geliştirme hedefindeyiz. Bu amaçla bir yönetim oluşturduk ve yola çıktık. Kahramanmaraş’ta bu işi yapmak zor çünkü yüzde 72 bir oy almış kentin il başkanıyım. Bu işi yapmak için içinizde sevgi olması lazım. Biz bu sevgiye davamız diyoruz ve onun için mücadele ediyoruz” dedi.
Onikişubat İlçe Başkanı Av. Fırat Görgel ise, “Ciddi anlamda mesai harcayarak yönetim kurulu üyelerimizi belirledik. Ben yönetimiz de görev alacak arkadaşlarımızın çıkmış oldukları bu yolda başarılar diliyorum. Bugüne yapılan hizmetleri katlayarak devam edeceğiz. Çalmadık kapı sıkmadık el bırakmayacağız. Biz partimizi çeşitli yerlere yaymak için var gücümüzle çalışacağız” ifadelerini kullandı.
Son olarak söz alan Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Bilal Debgici ise, il ve ilçe başkanlıklara yapılan atamaların yerinde ve etkili olduğuna dikkat çekerek, "Bu işi layıkıyla yapacak çok güzel bir İl Başkanımız ve Onikişubat ilçe başkanımız atandı. Ben yönetimdeki arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Şehrimiz uzunu bir süredir üst düzeyde temsil ediliyor. İşimiz gerçekten çok zor, belirlediğimiz hedefler yüksek. Ama inanıyorum ki biz bunların üstesinden geleceğiz” dedi. 

Editör: Haber Merkezi