AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Metin Doğan, 10 Ağustos Cumhurbaşkanı seçimlerinde AK Parti’ye Afşin’de %70 civarında oy beklediklerini kaydetti.

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Metin Doğan,Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak ve yönetim kurulu üyeleri Afşin’de faaliyet gösteren sivil toplum örgütü temsilcileri ile birlikte esnafı ziyaret eti.

TOKİ yol kavşağında karşılanan  AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Metin Doğan ve beraberindeki heyet sırayla Afşin Şoförler Odası Başkanı Adnan Kabaağaç’ı, Esnaf Odası Başkanı Hakan Topaktaş’ı, Eğitim Bir-Sen Afşin Temsilcisi Kazım Bozkurt’u, Afşin Ziraat Odası Başkanı Hasan Akpınar’ı ve esnafları ziyaret etti.

Yapılan ziyaret sonrası değerlendirmede bulunan AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Metin Doğan, “10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimleri münasebetiyle Afşin ilçemizde, Afşin Belediye Başkanımız Mehmet fatih Güven ve Afşin İlçe Başkanımız Fevzi Kaynak ile beraber ilçemizde bulunan sivil toplum kuruluşlarını ve esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Bu ziyaretlerimizi tamamladıktan sonra Afşin'imizin mahallelerine giderek orada yaşayan vatandaşlarımızı ziyaret edeceğiz. Ziyaret ettiğimiz yerlerde Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan'a oy ve desteklerini istiyoruz. Afşin'de çok güzel karşılandık önümüzdeki seçimde çok büyük bir oranda bir destek söz konusu, bu desteğin seçimde sandığa yansıyacağını düşünüyorum. Afşin'den %70 ler civarında 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oy alacağımız düşünmekteyim. “ dedi.

“Devlet içinde paralel yapı oluşmasına asla müsaade edilemez”

Devletin içerisinde paralel devletin, derin devletin adı ne olursa olsun böyle bir yapıya asla müsaade edilmeyeceğini kaydeden Doğan, emniyette yapılan operasyonları değerlendirdi. Doğan, “17 ve 25 Aralık'ta paralel yapı, devleti ele geçirmek için polisi ve yargıyı kullanarak büyük bir hareket başlattılar. Ama sonuçta devletimizin kurumlarının sağduyusu ve başta Sayın Başbakanımızın dik duruşu sayesinde bu operasyonlar geri püskürtüldü ve paralel yapı hain emellerine ulaşamadılar. Geçtiğimiz günlerde bir operasyon gerçekleştirildi ve bazı tutuklamalar yapıldı. Geçtiğimiz günlerde de yine 30'un üzerinde tutuklamalar yaşandı. Yasa dışı dinlemeleri ve takipleri yapanlar, devleti ele geçirmek için çalışmalarda bulunanlara operasyonlar yapıldı. Devlet içinde paralel yapı oluşmasına asla müsaade edilemez. Paralel devlet, derin devlet adı ne olursa olsun devletin kadrosunda çalışan memurların ve amirlerin bir üst makamdan emir almaları ve ona göre hareket etmeleri gerekmektedir. kim ki kendi amirinden değil de Pensilvanya'dan ve başka odaklardan emir alan kişiler Türkiye'ye ihanet etmiştir. Şimdi bu tür olaylara karışanlardan hesap sorulması gerekmektedir ve bu kapsamda da bu operasyonlar yapılmakta. Devleti her türlü hain yapıdan ve paralel yapıdan temizlemek için bu operasyonlar yapılıyor. bundan sonraki süreçte de bu yapının arkasında kim olursa olsun bunun üzerine sonuna kadar gidilecektir. Kim ki Türkiye Cumhuriyetinin 2023 hedefine ulaşmasında engel olmaya çalışanlara asla izin verilmeyecek. “ dedi.

Heyet son olarak Afşin Özel Sağlık Meslek Lisesi’ni ziyaret etti.

Editör: Haber Merkezi