AK Parti, Afşin’de ”İradeye Saygı Mitingi” düzenledi
 
Afşin çim güreş sahasında toplanan binlerce kişi çim sahadan miting alanı olan Afşin Belediyesi önüne kadar yürüdü. 
İradeye Saygı Mitingi’ne  AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç,  , AK Parti Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan, AK Parti İlçe Başkanı Fevzi Kaynak , AK Parti Afşin Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Güven ile çok sayıda vatandaş katıldı.
İlk olarak miting alanına toplanan kalabalığa seslenen AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak,  AK Parti iktidarı döneminde Afşin’e yapılan yatırımları anlattı. Başkan Kaynak, eğitim, sağlık gibi birçok konuda Afşin’in büyük yatırımları aldığını kaydetti.
Daha sonra konuşma yapan Mehmet fatih güven : “ Bugün, coşkunuzla onurlandırdığınız bu alanda, hayatımın en anlamlı anlarından birini yaşıyorum. Bu nedenle Öncelikle Tüm Dünya Mazlumlarının Lideri, Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan Başta olmak üzere, burada bulunan herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Afşin bugün bir tarih yazıyor. Milli iradeye sahip çıkmanın, Mazluma sahip çıkmanın, hizmete sahip çıkmanın tarihini yazıyor. 30 Mart seçimleri Afşin için Kahramanmaraş için, Türkiye için Milletimiz için hayırlara vesile olur, İnşallah.
Afşin mertliğin, kadirşinaslığın, yiğitliğin, zulme ve zalime karşı duruşun bölgemizde önderi olmuştur. Sahtekarlara, İstismarcılara ve yüzünde maske olanlara asla itibar etmemiştir. Zalime asla boyun eğmemiştir. Eğmeyecektir. Siyaset ahlakla yapılır. Siyasetin tek limanı ahlaktır. Siyaset ilkelerle yapılır. Planla, projeyle yapılır. Siyaset,  yalanla, dolanla, iftirayla yapılmaz. Tehditle, şantajla yapılmaz.
Biz gezdiğimiz her yerde; Planlarımızı, projelerimizi anlattık. Afşin’le ilgili hayallerimizi anlattık. Şimdi… Soruyorum. Diğer siyasi partilerin adayları Planlarını anlattılar mı? Projelerini anlattılar mı? Hayır. Neyi anlatacaklar. Planları yok ki! Projeleri yok ki! Bunların Afşin için hayalleri yok , Afşin’le gönül bağları yok. Bunlar sürekli olarak bizleri DAMDAKİ CAMBAZA baktırdılar. Cambaz hikayesini bilirsiniz. Hizmet etmek akıllarının ucundan bile geçmez. Bunların cambazı komşu ilçelerdir. Biz gücümüzü Rabbimizden alıyoruz. Sizlerden alıyoruz. Tek muradımız sizin gönlünüze girebilmek. Ben kazanamazsam Afşin ne olursa olsun diyorlar. Beyceğiz’in, Yeşilyurt’un imar sorununu ilk meclis toplantısında çözeriz diyorlar.  Biz çalışıyoruz! Çalışmaya devam edeceğiz. Çünkü biz Afşin' e sevdalıyız. Afşin bizim aşkımız. Bu nedenle hizmetkarlığa talip olduk . Aman ha, yanlış anlaşılmasın Yapacak başka işimiz olamadığı için değil, Afşin sevdamız yüzünden hizmetkarlığa talip olduk. Bu coşkulu kalabalığı görünce anladım ki bu iş bugün itibari ile bitmiştir. Bende size söz veriyorum. Sizlere layık olabilmek için gece demeden, gündüz demeden çalışacağım. Biliyorum ki bu mukaddes hizmet davasında beni hiçbir zaman yalnız bırakmayacaksınız. Gelin, bu güzel ilçeyi, herkesin yaşamaktan mutlu olduğu bir kent haline getirmek için el ele çalışalım, Projeler hazır, hayata geçirelim. Gelişen Türkiye’nin tüm avantaj ve imkânlarını, Afşin'imize kazandırarak geleceğimizi şekillendirelim.  Gelin, eski yeşil halini yeniden alan, caddeleri sokakları tertemiz, vizyonu olan, geleceğe Güven’le bakan, esnafına sahip çıkan, ailelerinin yaşamını kolaylaştıran ve en önemlisi halk ile, vatandaşı ile beraber olan, yüksek yaşam kalitesine sahip bir Afşin kuralım.” dedi
 
Editör: Haber Merkezi