AK Parti Afşin Gençlik Kollarına Erkam Genç Atandı

Eski Başkan Ökkeş Şimşek'in görevden ayrılmasının ardından boşalan AK Parti Afşin İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına  Erkam Genç atandı

AK Parti Afşin İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına atanan Erkam Genç mazbatasını, AK Parti Kahramanmaraş Gençlik Kollarında düzenlen törende Kahramanmaraş Gençlik Kolları Başkanı Kemal Çay’ın elinden aldı.

Mazbata töreninde konuşma yapan Kahramanmaraş Gençlik Kolları Başkanı Kemal Çay, “ Afşin Gençlik Kollarına Erkam Genç kardeşimiz atandı. Bunun koltuk yarışının olmadığının, bayrak yarışı olduğunu hepimiz biliyoruz. Erkam  Başkan'ımız da bu bayrağı daha yükseklere taşıyacaktır. Bu süreçte aday olan ve birbirinden kıymetli kardeşlerimiz, adaylık süresinde teşkilat adabına uygun ve kardeşlik havasını bozacak hiçbir hareket içerisine gitmemiştir. Onlara emeklerinden dolayı tekrar teşekkür ediyor ve bundan sonra da atanan başkanımızla birlik içerisinde çalışmaya devam edeceklerdir. Yeni Başkanımıza ve Afşin ilçemize hayırlı olsun diyor tebrik ediyorum” dedi.

Daha sonra konuşma yapan AK Parti Afşin Gençlik Kolları Başkanı Erkam Genç şu ifadelere yer verdi:

“Öncelikle bu görevi bana layık gören değerli büyüklerime teşekkür ediyorum. Bu kutlu davada böyle bir görev almaktan onur duyduğumu ifade etmek isterim. Bu süreçte aday olan kardeşlerimize de ayrıca teşekkür ediyorum. Birlik beraberlik içerisinde bir adaylık süreci geçirdik. Bu bir bayrak yarışıydı bayrağı şahsım devraldı. Bu süreçten sonrada birlik beraberlik içerisinde bayrağımızı hep birlikte yükseğe taşımanın mücadelesini vereceğiz”

Editör: Haber Merkezi