AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığında bayrak değişiminin yaşanacağını ve aynı heyecanla partiye hizmet edeceğini belirten İlçe Başkanı Erkam Genç, 30 yaşını doldurmasından dolayı kongrede bayrağı devredeceğini belirtti.

Konu hakkında açıklama yapan Genç, şu ifadelere yer verdi:

“Partimizin kuruluş aşamasından beri gönüllü bir nefer olarak bu onurlu hareketin içerisinde oldum. 2007 yılında Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeliği ile başlamış olduğum mücadelem beni 2015 yılında gençlik kolları başkanlığı görevine taşıdı. 2015 yılından bu yana sürdürmekte olduğum İlçe Gençlik Kolları başkanlığı süresinin sonuna gelmiş bulunuyorum. Önümüzdeki kongre sürecimizde başkanlık için yaş sınırı olan 30 yaşını doldurmuş  olacağım. Cumhurbaşkanlığı seçimi, 7 Haziran 2015 ve 1 Kasım 2015 Genel seçimleri, 16 Nisan 2017 Halk oylaması, 24 haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimler, 31 Mart 2019 Yerel  seçimlerinde partimin başarısını artırmaya teşkilatımla birlikte çalıştık. 15 Temmuz ihanet kalkışmasında Afşin’de AK Gençlik olarak teşkilat mensuplarımızla birlikte alanları biran olsun boş bırakmadık. Bu zor süreçleri teşkilatımız ile birlikte göğüsledik. AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevini büyük bir onur ve gurur ile taşımaya çalıştım. Neticede tüm bu görevler birer nöbettir. Günü geldiğinde bu nöbeti, bu bayrağı teslim etmenin gerekliliğine inanıyorum. Kendini bu büyük ailenin bir mensubu olarak gören herkes partisi ve ülkesi için elinden geleni yapmıştır ve inanıyorum ki yapmaya da devam edecektir.”

“Ak Parti Afşin Gençlik Kolları başkanı olarak 4 yılı aşkın süreden beri sürdürmekte olduğum bu şerefli görev süreci içerisinde bana destek olan başta, Sayın Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Ak Parti Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mahir Ünal’a, Gençlik Kolları Genel Başkanımız Sayın Ahmet Büyükgümüş’e Gençlik Kolları MKYK Üyesi Kıymetli Başkanımız Sayın Osman Söyler ’e , İçişleri Komisyonu Başkanımız Sayın Celalettin Güvenç ’e, Kahramanmaraş Milletvekillerimiz Sayın Ahmet Özdemir, Sayın Mehmet Cihat Sezal, Sayın İmran Kılıç ve Sayın Habibe Öcal’a, İl Başkanımız Sayın Ömer Oruç Bilal Debgici’ye, İl Gençlik Kolları Başkanımız Sayın Feyzullah Eren Aşçı’ya, Bugüne kadar görev yapmış olan Tüm Milletvekillerimize, İl ve İlçe Başkanlarıma, Gençlik ve Kadın Kolları Başkanlarımıza, Afşin İlçe Başkanımız Sayın Av. İsmail Safi’ye, üzerimde çok büyük emekleri olan önceki dönem İl Gençlik Kolları Başkanım ve Onikişubat Eski İlçe Başkanım çok kıymetli abim Av.Fırat Fırat Görgel’e , mahalle başkanlarıma, Belediye meclis üyelerimize, teşkilatımızın her kademesindeki görev ifa eden fedakar yöneticilerimize beni yalnız bırakmayan, bu zorlu süreçte neredeyse ailemden daha fazla birlikte zaman geçirdiğim ilçe yönetim kurulu üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyor,  şükranlarımı sunuyorum. Görev yaptığım süreçte partimize ve şahsıma sürekli destek veren tüm sivil toplum kuruluşlarımıza, kamu kurum ve kuruluşlarımıza, yaşanan süreçlerin sürekli takipçisi olan tüm gazeteci arkadaşlarımıza ve aileme de çok teşekkür ediyorum. Partimize ve vatanına sahip çıkarak bizlere her platformda destek veren aziz hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum. Bundan sonraki süreçte partimizin neferi olarak şehrimiz için aynı tempoyla ve azimle çalışmaya devam edeceğimi ve tıpkı görevdeymişim gibi aynı heyecanla memleketime hizmet etmeye devam edeceğimi bu vesileyle bir kez daha yineliyorum. Görev süreci içerisinde AK Davaya daha iyi hizmet üretmenin heyecanıyla olur ya kalbini istemeden de olsa kırdığım, gönlünü incittiğim bütün herkesten bu vesileyle de özür diliyor varsa benim hakkım herkese helal olsun diyorum”

Editör: Haber Merkezi