İlçeye bağlı Efsus Turan Mahallesinde ikamet eden Abdullah ve Esra Doğan çiftinin çocukları 18 yaşından gün alan Mikail Can Doğan’a,  ‘çat kapı’ sürpriz doğum günü ziyareti gerçekleştirdi.

İnan ve beraberindekileri, evinde ağırlayan Mikail Can Doğan da mutluluğunu belirterek, “Her şey için teşekkür ederim,” dedi ve  kendisi için hazırlanan doğum günü pastasını kesti.

Kahramanmaraş’ta bir dizi ziyaretler ve programlara kaldığını belirten AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, “Bugün Afşin’de yaşayan Mikail kardeşimizin doğum günü olduğunu öğrendik. Afşin İlçe Gençlik Kolları Başkanlığımızın organizasyonuyla Elbistan ziyaretimizin ardından Mikail kardeşimiz için özel olarak geldik. 18 yaşına giren arkadaşımıza AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ileterek nice ak yıllar temennisinde bulunduk.” dedi.

AK Gençlik olarak doğum günü etkinliklerini tüm Türkiye’de devam ettireceklerini ifade eden AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, “2023’e gidiyoruz. Afşin’de de haziran 2023’te Recep Tayyip Erdoğan mührü en güçlü şekilde vurulacak. İnşallah 2053 ve 2073 hedeflerine hep birlikte ilerleyeceğiz. Bizleri misafir eden Mikail Can Doğan ve ailesine, bizleri yalnız bırakmayan Afşin Belediye Başkanımız Mehmet Fatih Güven’e, AK Parti Afşin İlçe Başkanımız İsmail Safi’ye, AK Parti Afşin Gençlik Kolları Başkanımız Aytekin Özgül’e ve teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Bugüne kadar çok başarılı işlere imza attılar. İnşallah bundan sonra da Afşin’de çok güzel hizmetler kazandırdıklarına şahit olacağız.” açıklamasında bulundu.

İnan’a, ziyaretinde Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, AK Parti Afşin İlçe Başkanı İsmail Safi, Gençlik Kolları Genel Merkez MKYK Üyesi Muhammed Talha Bektaş, AK Parti Kahramanmaraş İl Kolları Başkanı Feyzullah Eren Aşçı, AK Parti Afşin İlçe Kolları Başkanı Aytekin Özgül ile ilçe gençlik kolları teşkilat üyeleri eşlik etti.

İnan, AK Parti Gençlik Kolları teşkilatıyla birlikte hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından, ilçeden ayrıldı.

Editör: Haber Merkezi