AK Parti Afşin İlçe Teşkilatı bayramın 3. günü parti binasında düzenlediği programda partililer ve vatandaşlarla bayramlaştı.
 
AK Parti Afşin İlçe Teşkilatında düzenlenen programa AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Yıldırım Mehmet Ramazanoğlu, Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan,  AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, İl Genel Meclis Üyeleri, belde belediye başkanları, sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı.
 
Bayramlaşma töreninde konuşma yapan AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Yıldırım Mehmet Ramazanoğlu, şunları söyledi:
“Böyle güzel bir bayram gününde sizlerle birlikte olmak bizim için çok büyük bir sevinç kaynağı. Sizlerle beraber olduk, birlikte esnaf ziyaretlerinde bulunduk. Afşinli kardeşlerimizin her zaman arkasındayız. Afşin’in ihtiyaçlarını biliyoruz, ilçe başkanımız ve belediye başkanımız bunları yerine getirmek üzere canla başla çalışıyorlar. Özellikle ilçemize bir asfalt tesisi kazandırılması ve makine ve ekipmanların kazandırılması hepimizi mutlu ediyor. Sizler bizim elimiz, ayağımız, gözümüzsünüz bu bakımdan sizlerin sorunları bizim sorunlarımız. AK Parti büyük bir ailedir ve biz bu ailenin bireyleriyiz. Birbirimize her zaman destek olalım. Birlik ve beraberlik içerisinde zor ve sıkıntılı günleri birlikte atlatacağız.
Bu arada bir yıla yakın bir süredir uğraştığımız Çalıştay raporlarımızın sonuçları bir kitap olarak yayınladı. bunları siz değerli hemşerilerimiz ve teşkilat mensuplarımızla paylaştık. Biraz önce de ifade ettiğim gibi büyük bir aile olalım ve ileriye yürürken el ele ve kol kola birlikte yürüyelim. İnşallah bunu da kendi aramızda gelenekselleştirelim Afşin İlçemizi de Kahramanmaraş’ın vitrinine koyalım, Kahramanmaraş’ı da Türkiye’nin vitrinine koyalım. Yeter ki bu azmi ve iradeyi gösterelim.” dedi. 
 
 
 
Editör: Haber Merkezi