Peköz ve Taşkale'nin Listesi Yarışıyor

AK Parti Afşin 6. Olağan İlçe Kongresi'nde Ünal Peköz ve Mehmet Ali Taşkale'nin listeleri yarışıyor.

EÜAŞ Site 1 Sosyal Tesislerinde ‘Millete Hizmet Yolunda Kutlu Yürüyüşe Devam’ sloganıyla gerçekleştirilen AK Parti Afşin 6. Olağan İlçe Kongresi'nde mevcut  Başkan Ünal Peköz ve Mehmet Ali Taşkale yarışıyor.

Genel Kurulda 401 delege, başkan adaylığını açıklayan Mehmet Ali Taşkale ve Ünal Peköz'ün listesine oy kullanacak.

AK Parti Afşin Kongresinde İki Aday

Peköz ve Taşkale'nin Listesi Yarışıyor

AK Parti Afşin 6. Olağan İlçe Kongresi'nde Ünal Peköz ve Mehmet Ali Taşkale'nin listeleri yarışıyor.

EÜAŞ Site 1 Sosyal Tesislerinde ‘Millete Hizmet Yolunda Kutlu Yürüyüşe Devam’ sloganıyla gerçekleştirilen AK Parti Afşin 6. Olağan İlçe Kongresi'nde mevcut Başkan Ünal Peköz ve Mehmet Ali Taşkale yarışıyor.

Kongrede konuşma yapan mevcut Başkan Ünal Peköz, "Bizler biliyoruz ki Eshab-ı Kehf olayının gerçekleştiği, zulme başkaldıran 7 gencin yaşadığı kadim bir yerdeyiz. Burada siyaset yapmak, milletimize hizmet etmek bizler için onurdur. Biz makam ve mevki için siyaset yapan bir partinin mensupları değiliz. Partimizin edebini adabını da çok iyi biliriz. Biz bu kutlu yolculukta yeni Türkiye’de dünyada ilk 10’a girmeyi hedefleyen bir ülkeyiz. Çocuklarımıza daha iyi bir gelecek bırakmak için bu davadayız. Birlik ve beraberlik içerisine girdiğimiz zaman Türkiye’nin başarısı olacaktır. Bugünkü yapılan kongremizin Afşin’imize, Kahramanmaraş’ımıza ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyor, sizlerin desteğini bekliyorum." diye konuştu.

Son gün ilçe başkanlığına adaylığını açıklayan Mehmet Taşkale ise, " Bugün yapılan kongremizin ilçemize, ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini Cenabı Haktan niyaz ediyorum. Türkiye’de belki de ilk defa böyle anlayışlı bir seçim olacak. Kimseyi kırmadan, üzmeden hep beraber, hep birlikte Afşin’imizdeki birlik ve beraberliği sağlayarak seçim sonucuna ulaşacağız. Biliyorum ki Afşinli hemşehrilerimiz milletin istediği, halkın istediği delegelerin desteklediği adayına sahip çıkmak isteyecektir. Bu Ünal Peköz olur Mehmet Ali Taşkale olur. Kazansak da kaybetsek de partimizin ve milletimizin emrinde olmaya devam edeceğiz.  Ben istiyorum ki şuana kadar Afşin’de çok değerli ilçe başkanlarımız oldu. Hiç birinden ağrıyıp incinmedik. Onlara hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bugün yine İlçe Başkanlığımız için delegelerimizi istediğine oy kullanan kendi rızasıyla kimi ilçe başkanı olarak görmek istiyorsa oy kullanmasını rica ediyorum. Memleketimiz için kim hayırlı olacaksa, kim birlik ve beraberlik sağlayacaksa ona destek verin." açıklamasında bulundu.

Genel Kurulda 401 delege, başkan adaylığını açıklayan Mehmet Ali Taşkale ve Ünal Peköz'ün listesine oy kullanacak.

Editör: Haber Merkezi