AK Parti Afşin İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevine Hidayet Çakmış getirildi.

Daha önce AK Parti Afşin Kadın Kolları Başkanlığını vekaleten sürdüren Hidayet Çakmış, Afşin İlçe Kadın Kolları Başkanlığına asaleten atandı.

AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Lütfiye Selva Çam'dan mazbatasını alan Hidayet Çakmış, kendisini bu göreve layık görenlere teşekkür ederek, parti ile bayanlar arasında köprü olacağını belirtti. Genel Başkan Lütfiye Selva Çam, Başkan Çakmış'a başarılar diledi.

AK Parti Kahramanmaraş İl Kadın Kolları Başkanı Kılıç'ın da bulunduğu mazbata töreninde, AK Parti Pazarcık İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevine Saime Arık atandı.

Mazbata teslim töreninde konuşma yapan AK Parti Kahramanmaraş İl Kadın Kolları Başkanı Kılıç, " Afşin ve Pazarcık ilçelerimizde İlçe Kadın Kolları Başkanlığımızda bayrak değişimi oldu. Daha önce Afşin İlçe Kadın Kolları Başkanlığını vekaleten yapan Hidayet Çakmış başkanımız bu göreve asaleten atandı. Ayrıca Pazarcık Kadın Kolları Başkanlığımıza da Saime Arık atandı. Her iki başkanımıza da görevlerinde başarılar diliyorum. Görevlerini layıkıyla yerine getireceklerini biliyorum. İlçelerimizdeki tüm kadınları kucaklayarak AK Parti'nin başarısını daha da yukarı taşıyacaklar." diye konuştu.



Editör: Haber Merkezi