AK Parti Afşin İlçe Teşkilatı, 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle okullarda görev yapan öğretmenlere karanfil dağıttılar.
AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak ve yönetim kurulu üyeleri ilk olarak Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, 24 Kasım Öğretmenler gününü kutladılar. Daha sonra okulları gezerek öğretmenlere gül dağıttılar.
Öğretmenlerin her zaman hatırlanması gerektiğini belirten AK Parti Afşin İlçe Başkanı Kaynak, “24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenlerimizi okullarında ziyaret ederek öğretmenler günlerini kutladık. Öğretmenler günü, öğretmenlerimiz ve öğrenciler arasındaki sevgi ve saygının doruk noktasına ulaştığı bir gündür. Bu özel güne anlam ve önemi açısından bakıldığında öğretmene gösterilen saygının aslında topluma verilen değerin bir göstergesi olduğu akıllardan çıkarılmamalıdır. Bu bakımdan öğretmenler günü, fedakar öğretmenlerimizin değerini bir kez daha düşünüp anlamamızı sağlayan önemli bir gündür. Bu nedenle İlçemizde bulunan okullarımız ziyaret ettik ve bin adet karanfillerimizi öğretmenlerimiz taktim ettik.” dedi.
 
Editör: Haber Merkezi