Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle ertelenen AK Parti Afşin İlçe Teşkilatının 7. Olağan Kongresi 13 Eylül 2020 Pazar günü yapılacak.

AK Parti Afşin İlçe Başkanı İsmail Safi, daha önce ertelenen kongrenin 13 Eylül 2020 Pazar günü Ergün Ertekin Çim Güreş Sahasında gerçekleştirileceğini ifade etti.

Kongre tarihini beklediklerini belirten AK Parti Afşin İlçe Başkanı Safi, “AK Parti Genel Merkezimizin talimatları gerçekleştireceğimiz kongremizi pandemi dolayısıyla ertelemek zorunda kalmıştık. Genel Merkezimi yeni bir kongre takvimi belirledi. İnşallah 7. Olağan Afşin İlçe Kongremizi 13 Eylül 2020 Pazar günü saat 14.00’da Ergün Ertekin Çim Güreş Sahasında yapacağız.” dedi.

Türkiye için inandığın yolda yürü sloganıyla kongre sürecine girdiklerini anımsatan Başkan Safi, “Elbette bu büyük davada bizlerin bir arada olmasını sağlayan hiç kuskusuz reisimiz, Kurucu Genel Başkanınız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. 2023 ve 2071 hedeflerimize ulaşmak için çalışmalarımızı büyük bir titizlikle yürütüyoruz. 7. Olağan İlçe Kongremizin ilçelerimize, şehrimize ve tüm teşkilatlarımıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Tüm teşkilat mensuplarımızı ve tüm vatandaşlarımızı kongreye davet ediyorum. İnandığımız bu kutlu dava yolunda, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde ülkemiz, milletimiz ve şehrimiz için bundan önce olduğu gibi bundan sonra da gece gündüz demeden durmaksızın birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz.” açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi