AK Parti Afşin İlçe Yönetimi, ilçede görev yapan basın mensuplarıyla düzenlediği tanışma programında bir araya geldi.
Öğretmenevinde düzenlenen tanışma toplantısına AK Parti İlçe Başkanı Şeref Kırıbyık, AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri Namık İnal, Ömer Kaya ve ilçede yerel yayın yapan gazete ve televizyon temsilcileri ile haber ajansı muhabirleri katıldı.
Toplantıda konuşan AK Parti İlçe Başkanı Avukat Şeref Kırbıyık, "AK Parti İlçe Teşkilatı olarak 16 Kasım 2014 tarihinde kongremizi gerçekleştirdik. Yapılan kongremizde şahsıma gösterilen teveccüh sonrasında İlçe Başkanı olarak görevlendirildim. Bu süreçte basın mensuplarıyla bir araya gelmek ve gündemi değerlendirme fırsatı bulduk. Bu toplantıyla da hep birlikte bir tanışma  ortamı tesis etmek istedik. Afşin'de basın mensuplarımızın zor koşullarda çalıştığını biliyoruz. Amacımız, halkımızın bilgi alma akışını devamlı kılmak adına karşılaştıkları zorluklarda yardımcı olmaktır."dedi.
Tanışma toplantısıyla ilçede görev yapan gazetecilerin sorunlarını ilk ağızdan duymak istediğini belirten AK Parti Afşin İlçe Başkanı Kırbıyık, "Basın hem bizim hem de gurbettekilerin gözü kulağıdır.Gurbette bulunan hemşerilerimiz de haber alma,ilçedeki gelişmelerden haberdar olma anlamında gözü kulağı gazeteci arkadaşlarımızın çalışmalarıyla mümkün olmaktadır. Bu toplantıyı düzenleyerek basın mensuplarının sorunlarını ilk ağızdan sizlerden duymak istedik.Sorunlara çözüm yolları noktasında bizler ne yapabiliriz sizlerden öğrenmek istedik.Sizlerin biz siyasetçilerden beklentileri nelerdir bunu bilmek istiyoruz ve bizlerin bu beklentileri nasıl ve ne şekilde karşılayabiliriz bunun muhasebesini yapmak istiyoruz. Bizler basın mensuplarıyla yakından çalışmak istiyoruz.İlçenin sorunlarına beraber eğilmek ve beraber çözüm üretmek istiyoruz ve bu tür toplantıların sık sık düzenlemek istiyoruz" şeklinde konuştu.
Toplantı, gazetecilerin ilçenin ön plana çıkan sorunları konusundaki istek ve taleplerini dile getirmesiyle son buldu.
Editör: Haber Merkezi