AK Parti Afşin Kadın Kolları Başkanlığı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla şehitler için mevlid programı düzenledi.

AK Parti Afşin İlçe Kadın Kolları Başkanlığı tarafından, Afşin Belediyesi Hanımlar Merkezinde gerçekleştirilen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliğinde, Afrin’de devam eden Zeytin Dalı harekâtına destek ve geçmişten bugüne vatan savunmasında şehit düşen güvenlik güçleri için Mevlid-i Şerif okutuldu.

Türk kadının topluma önemli katkılar sağladığını dile getiren AK Parti Afşin İlçe Başkanı Hidayet Çakmış, "Kadınlarımız fedakârlığı, çalışkanlığı ve üretkenliği ile ailesine ve topluma önemli katkılar sunmaktadır.  Kurtuluş savaşında, vatanımızın bağımsızlığı için cepheden cepheye koşan cefakâr ve vefakâr kadınlarımız, 15 Temmuzda da sokaklara dökülerek canları pahasına vatanımızı savunanlar arasında da en ön sırada yer almıştır. “Cennet anaların ayakları altındadır“ hadis-i şerifini ilke edinip, annelerimize olan sevgi, saygı ve hoşgörüyü tüm kadınlara göstermeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum. " açıklamasında bulundu.

AK Parti Afşin Kadın Kolları Başkanlığı, mevlit programının ardından karanfil dağıtarak, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

Editör: Haber Merkezi